20. november 2018
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stolte ledere fik skulderklap

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stolte ledere fik skulderklap
Køge Onsdag - 11. februar 2018 kl. 16:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stoltheden blandt 34 ledere og deres familier var til at føle på torsdag eftermiddag i Køge. De fik nemlig overrakt det synlige bevis på, at de gennem næsten tre år har arbejdet sig frem til Diplomuddannelsen i ledelse - sideløbende med deres job. Dimissionen foregik på Center for Diplomledelse, Erhvervsakademi Sjælland (EASJ), i dagens anledning arrangeret på videnstrappen på Køge Handelsskole. Der var 23 dimittender fra offentlige virksomheder og 11 fra det private erhvervsliv.

Med sig hjem fik de også et godt råd fra en erfaren ledelsesekspert.

Tim Christensen, direktør på Køge Handelsskole, hvor diplom-undervisningen på EASJ finder sted, lagde ud med at sige tillykke til de nyklækkede diplomledere. De fik mere end ét skulderklap med på vejen, for at have ført 2 ½ års uddannelse i mål, sideløbende med job og familie:

- Godt gået og tillykke med jeres bachelor-titel! Jeg ved at jeres familier glæder sig tik at se mere til jer! Det er et intenst, lærerigt men også hårdt forløb, I har været igennem. Der er en tysk filosof, der siger. Bare hold ud, så skal det nok lykkes til sidst. Og I har ikke bare holdt ud, I har knoklet og leveret en indsats ud over det sædvanlige. Det fortjener stort hurra.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk