8. marts 2021
I Nørregade vil den legendariske racerbil, Jason Watts Ford GT blive trillet ind.
I Nørregade vil den legendariske racerbil, Jason Watts Ford GT blive trillet ind.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Smukke biler og live jazz indtager Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smukke biler og live jazz indtager Køge
Køge Onsdag - 07. juni 2019 kl. 09:51
Af Henrik Førby Jensen

På lørdag den 15. juni vil Køge blive forvandlet til Jazz- og bilby. Byen vil summe af aktiviteter, når Vestergade rykker ud i gaden til deres store Vestergademarked, og Køge Bilbys forhandlere kører alle deres flotte nye modeller ind i Brogade. Live Street Jazz vil fylde i handelsgaderne når Køge Handel inviterer til »Biler i Byen«.

- Så kom sommeren for alvor til Køge, og Danmarks mest Servicemindede Handelsby gør klar til årets hyggelige Jazz- og bildag. Til duften af nye biler vil Køge Bilby's mange forhandlere stå klar til en snak, og det vil være muligt at komme forbi og prøvesidde de mange biler, som er samlet på ét og samme sted, opfordrer Køge Handel.

Samtidig vil handelsgaderne fyldes med tonerne fra trompeter, basuner, saxofoner og basser, når syv jazzbands spiller Live Street Jazz.

- Uanset hvor man går rundt i Køge denne lørdag, vil man blive mødt af god stemning og masser af aktiviteter. Jeg synes det er et godt koncept at bringe bilerne til borgerne, så det bliver en anderledes men god oplevelse for familien når der lige skal kigges bil, siger Katja Jensen, Aktivitetschef i Køge Handel.

- Ved at kombinere »Biler i Byen« med Jazz, som Køge jo blandt andet også er kendt for, får vi skabt en hyggelig og afslappet atmosfære, og de to elementer harmonerer godt sammen, mener aktivitetschefen.

I den lange handelsgade Vestergade, vil alle butikkerne og restaurationerne trække ud til det velkendte Vestergademarked, hvor der igen i år er udarbejdet et program sprængfyldt med aktiviteter og konkurrencer. Der vil være smagsprøver og vinsmagning hos Kvickly og »Prop-konkurrence« hos Vin-O eller hvad med at få testet ny frisure med blandt andet fletninger og sprayfarve hos Hair by MBS. Som noget nyt vil man også i år kunne opleve en stor turistmesse foran Vivaldi, når VisitKøge slår dørene op til »Vær turist i Køge«. Udover konkurrence med flotte præmier i Vestergade, vil man kunne dreje på det store lykkehjul i Brogade og se om man er den heldige vinder af vaskekort, klargøring af bilen og andre lækre præmier fra Bilbyens forhandlere. Herudover vil Køge Bilby uddele 200 goodiebags til de bilinteresserede der kommer forbi.

I Nørregade vil den legendariske racerbil, Jason Watts Ford GT blive trillet ind. Racerbilen indtog asfalten første gang på Le Mans i 2016, og brillerede med en flot første-, tredje og fjerdeplads. Det specielle ved bilen er kombinationen af ydeevne og nytænkning, og hver enkel detalje i udviklingsprocessen er optimeret til perfektion. Det er Jyske Bank som står bag det grønne lyn, da banken i en årrække har støttet projektet Sportscar Event til fordel for Børnecancerfonden. I 2018 indgik de et samarbejde med Jason Watt, og derfor vil alle bilentusiaster ikke blot kunne opleve bilen i Køge, men også deltage i konkurrencen om at vinde en tur som passagerer i bilen, sammen med en erfaren racerkører - måske Jason Watt himself.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk