26. maj 2020
Man vil blandt andet kunne lave æblemost og bage pandekager over bål på Herfølgedagen.
Man vil blandt andet kunne lave æblemost og bage pandekager over bål på Herfølgedagen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Smag på Herfølgedagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smag på Herfølgedagen
Opdateret 17. september 2019 kl. 13:39
Køge Onsdag - 17. september 2019 kl. 13:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Herfølgedagen 2019 afholdes lørdag den 28. september fra klokken 10, på pladsen foran Herfølge bibliotek og inde i biblioteket.

Herfølgedagen 2019 bliver igen i år en stærk blanding af tradition og fornyelse.

Man vil kunne møde byens foreninger og erhvervsdrivende og få en snak, en oplevelse og måske en smagsprøve, som man har haft succes med de foregående år.

- Det er en herlig tradition med sjov for store og små. Med samtaler og aktiviteter såvel som lækkerier til maven. Det er Herfølge Borgerforening, der står bag Herfølgedagen. Som byens kultur- og mødested glæder vi os altid til at lægge hus til festlighederne, fortæller bibliotekar Sif Lind.

I år er der historie og leg for de mindste med Mimbo Jimbo klokken 10 og 12. Børnebibliotekar Mia Askglæde Olsen læser højt af Strids skægge bøger om den blå elefant og børnene kan selv prøve nogle af de ting, de får fortalt om. De større børn og voksne får mulighed for at prøve VR-briller og visualisere deres idéer til byplanlægning i virtuel reality. Der er gratis adgang til alle aktiviteterne.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk