23. april 2021
Gensynsglæde var ikke til at tage fejl af, da årgang 1962 mødtes lørdag i skolegården på Herfølge Skole for at mindes de god gamle dage.
gallery icon

Se billedserie

Gensynsglæde var ikke til at tage fejl af, da årgang 1962 mødtes lørdag i skolegården på Herfølge Skole for at mindes de god gamle dage.
Foto: Elmer Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skoleminder stod i kø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoleminder stod i kø
Der blev snakket løs og grinet igennem, da årgang 1962 fra Herfølge Skole samledes til 50-års jubilæum. Også to af lærerne var mødt frem for at grave i skoleminderne.
Køge Onsdag - 09. oktober 2012 kl. 09:00
Herfølge: I lørdags samledes årgang 1962 fra Herfølge Skole til deres 50-års jubilæum, og een af eleverne, Birte Kühle, fortæller om den dejlig dag:

- Ja, så oplevede vi det igen. Vi mødtes, vi snakkede, vi grinede og genopfriskede gamle skoleminder. Og hvor har vi det dejligt hver gang, fortæller hun begejstret.

De gamle skolekammerater har ikke været sammen i fem år, så der var stor gensynsglæde til 50-års jubilæet:

- Det er slet ikke til at forstå, hvor tiden bliver af,fortæller Birte Kühle.

Den gamle klasse samledes lørdag klokken 17.

- Det gjorde vi i skolegården med det tidligere så berømte Danmarkskort, hvor vi som børn skulle skiftes til at bestemme, i hvilken by vi skulle sidde og spise vores madpakker.

Efter stor gensynsglæde og alle havde hilst på hinanden, blev der taget »klassebillede«.

- Derefter gik vi over til vores gamle klasseværelse, som ligger i østfløjen og dengang hed nr. 1. Vi undlod at stille op på række, som vi jo skulle dengang. Vi skulle som sædvanlig lige hen til vores gamle pladser og sige: »Her sad jeg.« Det allerbedste ved det hele var, at vore »gamle« lærere Bent og Elise Storskov igen i år var mødt op og deltog i hele arrangementet. Det var utrolig dejligt. Vi hyggede os i vores gamle klasseværelse et par timer med champagne, små lakse sandwich og snacks - og snakken gik så livligt, at vi næsten helt glemte tiden, fortæller Birte Kühle.

Klokken 19 var der bestilt bord og tre retter festmenu på Odd Fellowgården i Køge, og foruden en masse god mad bliver der snakket lystig og fulgt op på, hvad den enkelte har bedrevet siden sidste klasse-komsammen. Først ved 1-tiden ud på natten var det tid til at bryde op og sige på gensyn. Det blev dog aftalt, at der ikke skulle gå fem år denne gang. Så allerede om to år er planen at årgang 1962 igen mødes til en stor krammer og en masse skoleminder.

- At have sådan et sammenhold med sine gamle klassekammerater - det er guld værd, fortæller Birte Kühle med et kæmpe smil.

Hun havde sammen med Hedda Krüger og Hanne Glerup taget initiativet til dagen.

From
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk