19. april 2019
Tag din familie under armen og kom til jubilæumsfest i Deichmann i Strædet fredag den 12. oktober fra klokken 10. Der vil være skattejagt for familiens yngste og udloddes lækre præmier.
Tag din familie under armen og kom til jubilæumsfest i Deichmann i Strædet fredag den 12. oktober fra klokken 10. Der vil være skattejagt for familiens yngste og udloddes lækre præmier.
Foto: Josefine Laul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skattejagt hos Deichmann

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skattejagt hos Deichmann
Køge Onsdag - 10. oktober 2018 kl. 15:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Deichmann holder 15 års jubilæumsfest og på fredag inviterer den internationale skokæde til jubilæumsfest i butikken i Køge. Her vil der være skattejagt for alle byens børn, hvor den forsvundne Deichmann-bamse skal findes - hovedpræmien er en efterårsgarderobe til hele familien.

Butikken er pyntet op og alle byens børn kan deltage i en spændende skattejagt om den forsvundne Deichmann-bamse. Hovedpræmien er en skogarderobe til hele familien, så både store og små kan gå varmt og sikkert ind i det kolde efterår. Skattejagten vil blive afholdt løbende hele fredagen og resten af weekenden, så alle har mulighed for at deltage. Der vil også være andre præmier på spil, ligesom Deichmann vil udtrække vindere af lækre goodiebags. "Vi glæder os til at se alle byens sko-elskere til en sjov og hyggelig skattejagt i butikken, som vil skyde efterårsferien i gang og fejre de mange år, som kæden har været tilstede i Danmark. Det bliver en festlig dag for hele familien med underholdning for de mindste og masser af lækre efterårssko at kigge på for forældrene", understreger butikschef Mette Hansen.

Butikken i Køge åbnede først i 2017, men kan nu sammen med alle danskerne fejre, at Deichmann for 15 år siden indtog det danske marked og åbnede den første danske butik nogensinde. Det hele startede i Bruuns Galleri i Aarhus, da Deichmann slog dørene op til den første danske butik. Siden er flere kommet til og Deichmann har i dag 29 butikker fordelt over hele landet. Derfor inviterer Deichmann fredag den 12. oktober alle danskerne til jubilæum rundt omkring i landets butikker, som en markering af denne milepæl.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk