16. december 2018
Arrangørerne bag Sildens Dag glæder sig til endnu et godt arrangement for sildespisere. Her er det Michael Braunstein, Harry Nielsen fra Lions Club Køge og Jan Gløet fra Køgenu.dk
Arrangørerne bag Sildens Dag glæder sig til endnu et godt arrangement for sildespisere. Her er det Michael Braunstein, Harry Nielsen fra Lions Club Køge og Jan Gløet fra Køgenu.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sildens Dag svømmer i billetter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sildens Dag svømmer i billetter
Køge Onsdag - 14. maj 2018 kl. 13:07
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sildens Dag i Køge gentages på havnen i år. Byens kendte restauranter disker op med deres bedste sild, der anrettes til hver enkelt deltager. Ingen vil gå sultne fra bordet; der vil være rigeligt med sild at spise og med godt brød til, lover arrangørerne.

Sildespiserne kan igen være med til at kåre den bedste sild og det hele ledsages af levende og medrivende jazzmusik.

Silderetterne er udtænkt af Køge-restauranterne Lucky Sushi, Arken, Jenners Dockside, Skipperkroen, Hotel Niels Juel og Café og Restaurant Tee. Det gode rugbrød kommer fra Karise Bageri. Silderetterne har alle navne og serveres på en robust tallerken. Sammen med serveringen udleveres en 'stemmeseddel', så man kan bedømme de enkelte sild. Ved arrangementets afslutning gøres resultatet op, og Årets Sild 2018 bliver herefter kåret.

Det er Bryggeriet Braunstein og websiden Køgenu.dk, der sammen med Lions Club Køge står bag Sildens Dag. Arrangørerne håber på det samme flotte vejr og store deltagelse som sidste år og glæder sig til at fortsætte traditionen med Sildens Dag i Køge. Hele overskuddet fra Sildens Dag går efterfølgende til en lokal forening i Køge.

- Vi glæder os til at byde alle velkommen på Køge Havn til endnu en fantastisk Sildens Dag, siger en begejstret Michael Poulsen fra bryggeriet og en ivrig Harry Nielsen fra Lions Club Køge tilføjer, at løverne står klar til at servicere de mange gæster sammen med silderestauratørerne.

Der skal købes billetter til Sildens Dag. Det kan let ske på www.koegenu.dk/sildensdag

Billetter kan også købes hos VisitKøge (Køge Turistbureau), hos Menu på Gymnasievej, Kvickly Køge, og Brugserne i Herfølge og Ølsemagle eller på Bryggeriet Braunstein på Køge Havn.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk