29. januar 2020
Ungdomsudvalget - Annette Borg og Elisabeth Overgaard - kunne glæde sig over et vellykket arrangement.
gallery icon

Se billedserie

Ungdomsudvalget - Annette Borg og Elisabeth Overgaard - kunne glæde sig over et vellykket arrangement.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sikken håndboldfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sikken håndboldfest
Opdateret 05. december 2018 kl. 10:49
Køge Onsdag - 05. december 2018 kl. 10:45
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Cirka 500 glade deltagere var med, da Køge Håndbold søndag afholdt klubdag i Køge Hallerne. På programmet var 11 kampe i U10, U12 og U14 rækkerne for både piger og drenge.

- Lad os bare slå det fast med det samme - det var en super fed dag. Formand Keld Møller kom og bød velkommen i begge haller og så gik det ellers slag i slag med kampene hele dagen. Der var speaker til hver kamp og det sikrede i den grad en god og festlig stemning, lyder det fra ungdomsudvalget, Annette Borg og Elisabeth Overgaard.

Efter hver kamp blev kampens spillere kåret med diplom og t-shirt, sponseret af Spar Nord Køge Bugt. Alle hold fik også udleveret en pose frugt, som var sponseret af SuperBrugsen i Ølsemagle og der kunne hele dagen købes kaffe/the, alskens lækre kager samt sodavand i boden.

- Derudover var OK Benzin tilstede med en stand, hvor alle kunne tilmelde sig støtteordningen til fordel for Køge Håndbold samt vinde fede præmier. Selv udeholdene vendte positivt tilbage omkring den gode stemning og syntes, det havde været en god oplevelse.

Klubdagen var arrangeret af U14 årgangen (piger og drenge fælles) og stafetten gives nu videre til øvrige ungdomsårgange i forhold til at arrangere tilsvarende dage i 2019.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk