25. marts 2019
Bygningen præsenterer Signe Svendsen med band lørdag den 29. september - billetsalget er i gang.
Bygningen præsenterer Signe Svendsen med band lørdag den 29. september - billetsalget er i gang.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Signe Svendsen med band på Bygningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Signe Svendsen med band på Bygningen
Køge Onsdag - 14. september 2018 kl. 10:36
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Signe Svendsen har fundet sit helt eget ståsted på den danske musikscene. En stærk og nærværende stemme, en evne til at underholde og røre sit publikum kombineret med danske sange i et klart og poetisk univers.

Signe Svendsen har turneret flittigt og har et trofast publikum og lørdag den 29. marts får køgenserne mulighed for at opleve den danske sangskriver med band på Teaterbygningen.

- Efter en periode med solokoncerter, synes jeg det er helt på sin plads at fyre lidt op under musikken. Jeg tager nye sange med, som hører til mit kommende album, og glæder mig til at spille koncerter med bandet igen, siger hun.

Det er en eksklusiv tour, der når landet rundt. En mulighed for at høre en vedkommende sangskriver, sublime musikere og underholdende anekdoter.

Signe Svendsen har udgivet tre albums og spillet et hav af turnéer. Hendes sang »Hjemløse Hjerter« er blevet optaget i Arbejdernes Sangbog og hun blev nomineret til en Danish Folkmusic Award som årets sangskriver i 2016. Singlerne »Strejfer« og »Rift« er blevet spillet flittigt på P4.

Genremæssigt bevæger Signe Svendsen sig i folk/pop/nordicana- stilen, hvor det håndspillede blander sig med et mere moderne udtryk. Teksterne er på dansk og er både inderlige og kommenterende på verden omkring os. Billetter kan købes via www.bygningen.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk