15. november 2018
Der står et enkelt træ, men det er planen at der skal komme meget mere grønt  Strædet for at skabe mere hygge.
gallery icon

Se billedserie

Der står et enkelt træ, men det er planen at der skal komme meget mere grønt Strædet for at skabe mere hygge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sidste etape af Strædet nærmer sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste etape af Strædet nærmer sig
Køge Onsdag - 26. januar 2018 kl. 11:54
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køges nye indkøbsstrøg, Strædet, har været en lang proces. Meget er færdigt, men meget trækker ud. Der har været en del bump på vejen, som har forsinket arbejdet. Men status er, at der nu kun mangler 3. etape af det store byggeri, før alle butikker og virksomheder er flyttet ind - og kan flytte ind.

Et af dumpene har været fliserne i Strædet, som ikke lige kunne holde til vægten fra aflastnings-lastbilerne. Fliserne knækkede, og det er i dag ikke noget kønt syn. Så det skal der rettes op på - og det bliver det.

Direktør Frede Clausen fra bygherren TK Development fortæller, at der er ved at blive lagt en plan for en anden og bedre belægning.

- Men jeg tør ikke sige, hvornår vi kan udskifte fliserne med nye. Vi arbejder ihærdigt på det, så vi efterfølgende kan få helheden på plads. For det skal ikke se ud, som det gør i dag. Vi skal også have udsmykket Strædet med noget grønt. Vi kan ikke plante om vinteren, så det må vente til foråret. Målet er at området skal skifte udseende, så det bliver et rart sted at opholde sig, forklarer Frede Clausen.

Håndværkerne er i øjeblikket i gang med sidste etape af de i alt 28 lejligheder, hvoraf omkring halvdelen er solgt. De sidste lejligheder forventer Frede Clausen står indflytningsklar om cirka halvanden måned.

Men det nok mange går utålmodigt og venter på i spænding og forventning, er hvornår 3. etape står færdig, så blandt andre Irma, Fakta, apotek og Imerco kan flytte ind.

- Jeg regner med at den sidste del af byggeriet står færdig inden sommerferien. Inden for et par uger vil de kommende lejere blive informeret om en dato.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk