17. oktober 2019
De stolte U10-drenge med pokalen for sejren i PinseCup 2019.
gallery icon

Se billedserie

De stolte U10-drenge med pokalen for sejren i PinseCup 2019.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sejr i Pinsecup 2019 til U10-drenge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sejr i Pinsecup 2019 til U10-drenge
Køge Onsdag - 11. juni 2019 kl. 12:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge Nord FC var igen i år til PinseCup i Nykøbing Falster - ialt fire fordelt på to årgange, U10 og U11. 172 hold var tilmeldt i det traditionsrige stævne som blev afholdt for 37. gang - flere af trænerne har spillet der som dreng. U11 tog en flot tredjeplads sidste år, så forventningerne var høje i år.

Alle fire hold fra Køge Nord kom fint fra start: U11 C vandt deres første to kampe i puljen og var sikret slutspil uanset resultatet af deres sidste puljekamp. Den tabte holdet stort, men efter sejr i kvartfinalen var drengene klar til semifinalerne pinsemandag. Den bliver dog tabt 1-0 på en mål i første minut til stor skuffelse og en efterfølgende udfordring med at gøre holdet mentalt klar til kampen om tredjepladsen - samme placering, som holdet kæmpede sig til sidste år. Kampen skulle blive ligeså spændende som semifinalen og sluttede 1-0 - denne gang med Køge Nord som sejrherre.

U10 trænerne havde lavet to lige stærke C hold og det ene gik også i semifinalen, som blev vundet på straffespark. Dermed var finalepladsen mod Kirke Værløse sikret, hvilke ikke er sket de seneste fem år for et Køge Nord/Rishøj hold. Finalen skulle blive en nervøs affære ingen af holdene var villige til at prøve for meget og trætheden i benene kunne også ses efter mange timer på de flotte baner i Nykøbing. Da dommeren fløjtede af, var stillingen 0-0 og kampen skulle afgøres på straffespark. Ved to første skud gik Køge Nords målmand Malthe til den rigtige side og tredje gang reddede han. Da Kirke Værløse brændte den næste, kunne Køge Nord FC eksplodere i gælde over sejren i PinseCup 2019.

De var nogle meget glade drenge som kunne lade sig hylde af, spillere, forældre, bedsteforældre mm. på podiet og hive en kæmpe pokal men hjem til skabet i klubhuset.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk