23. september 2020
Bare synet får tænderne til at løbe i vand! 30. januar holder Anette Hansen fra Butik Life en aften med romkugler og portvin på programmet. Foto: Jesper From
Bare synet får tænderne til at løbe i vand! 30. januar holder Anette Hansen fra Butik Life en aften med romkugler og portvin på programmet. Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sæt tænderne i en god historie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sæt tænderne i en god historie
Køge Onsdag - 22. januar 2020 kl. 10:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den gode bagermester fra Nørre Aaby Bageri på Fyn er blevet verdenskendt i Danmark for de lækreste romkugler. Hos Butik Life i Køge fangede indehaver Anette Hansen også interessen for de massive velsmagende kugler. Det viste sig hurtigt som en endda rigtig idé. Hver uge langer hun nu hundredvis af de fynske romkugler over disken.

Men hvad er historien bag landets bedste romkugler? Ja, det kan man blive meget klogere på torsdag 30. januar klokken 19 på Hotel Niels Juel.

Her holdes en aften med romkugler, portvin og et besøg af bagermester Carsten Matthiesen. Han vil fortælle om, hvordan de brune kugler i den grad har ændret hans liv.

Nu er det jo langt fra nok bare at høre om kuglerne. Så naturligvis skal der også smages på herlighederne. Samtidigt bliver der smagsprøver på fire portvine og en sherry.

Det er portvinsleverandør Dan Pedersen, som vil servere og fortælle om portvinene. Derefter står den på kaffe og romkugler og en fantastisk succeshistorie fra det fynske.

Billetter af 250 kroner kan købes i Butik Life, Torvet 18 i Køge.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk