19. april 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SE BILLEDERNE: Hylende sjovt bankospil med de kendte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SE BILLEDERNE: Hylende sjovt bankospil med de kendte
Opdateret 25. september 2018 kl. 08:46
Køge Onsdag - 24. september 2018 kl. 15:08
Af Henrik førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blev grinet så tårerne løb, da Restaurant Theilgaards lørdag lagde lokaler til Novom Bankshow til fordel for Støt Brysterne.

Showet er inspireret af er tradtionelt bankospil med det twist, at kendte mennesker fra tv, musik og sportens verden råber bankonumre op og har internationalt haft store navne som robbie williams på scenen.

På Theilgaards var det blandt andre skuespilleren Søren Hauch-Fausbøll, musikerne Brian Rice, Kim Schwartz, torben Lendager og up-coming stjernen Casper Vestergaard fra Køge samt Gustav, som stod for underholdende opråbning af numrene krydret med underholdende indslag og hypnoseshow, fortæller arrangør Michelle Sørensen fra Eventfirmaet Novom.

- Man skulle simpelthen have været der. Det er meget svært at beskrive stemningen. Det var helt fantastisk. Præst Charlotte Dybdahl Winther fra Køge Kirke holdt en helt fantastisk åbningstale om at leve lige nu. Om at dyrke en masse sex og at drikke. Helt anderledes end hvad man ville forvente af en præst. Hun var virkelig vild. Folk snakkede om hende hele aftenen, fortæller Michelle Sørensen.

Hun morede sig sammen med resten af salen osteligt over de deltagere, der fik fornøejlsen af at komme på scenen og blive hypnotiseret. Her blev en af deltagerne hypnotiseret til at tro, at hun var i biografen og overværede verdens sjoveste film.

- Og hun skreg simpelthen af grin i 45 minutter i træk. Hypnotisøren »drak« også folk fulde - det var så sjovt, forklarer Michelle Sørensen ivrigt.

Også Morten Hauch Fausbølls diskussioner med hånddukke udgaven af Bamse fik mange grin frem i salen under spillet, som iøvrigt blev dækket direkte af Radio Køge.

- Det var en rigtig fin aften. Publikum var en del af showet og de kendte kom meget tæt på folk. Man Kunne lige få en high five af Gustav eller en krammer af Vlado.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk