25. juni 2019
Butikschef Jeanette Jensen byder velkommen til bogudsalg hos Bog & Ide i Nørregade. Foto: Henrik Førby Jensen
Butikschef Jeanette Jensen byder velkommen til bogudsalg hos Bog & Ide i Nørregade. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Redkordhøje rabatter på Danmarks største bogudsalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redkordhøje rabatter på Danmarks største bogudsalg
Køge Onsdag - 20. januar 2019 kl. 12:25
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med helt op til rekordhøje 90 procent i rabat på i alt 468 bogtitler inviterer Bog & idé onsdag den 30. januar indenfor til Danmarks ubetinget største bogudsalg.

Køge: Aldrig har priserne været så små og rabatterne så store, som når Bog & idé onsdag den 30. januar slår dørene op til årets bogudsalg, skriver kæden i en pressemeddelelse.

Det traditionsrige bogudsalg byder på op til rekordhøje 90 procent i rabat på de 468 bogtitler, der alle fås for runde priser mellem 20-100 kr.

Et godt eksempel er den rigt illustrerede »Rummets bevægelse«, der udfolder den succesrige dansk-islandske kunstner Olafur Eliassons værker fra for eksempel Cirkelbroen i København til regnbuen på toppen af Aros Aarhus Kunstmuseum.

I Bog & idé har medarbejderne travlt med at gøre butikken og de mange stærkt nedsatte titler klar til kundernes rykind.

- Vi er super glade for at kunne fortælle vores bogelskende publikum, at vi i år har større besparelser til bogudsalget end nogensinde. Samtidig er det et år, hvor vi har et meget bredt udvalg af bøger til læsere i alle aldre, fastslår Category Manager Henrik Madsen, der er ansvarlig for Bog & idés bogudsalg.

Blandt titlerne er der især mange krimier som for eksempel »Kun et liv« af den danske krimikendis Sara Blædel eller »Straf« af Håkan Nesser og Paula Polanski. Her er også mange livsfortællinger, blandt andre biografier om navne som tidligere statsminister Anker Jørgensen, Danmarks ukronede cremekonge Ole Henriksen eller alle tiders dansk top-darling Hilda Heick.

Til de historieinteresserede er der titler som »Hitlers furier« om kvinderne i det nazistiske folkemord eller en bog som »Kongeskibet Dannebrog«, der folder historien ud om kongehusets togter rundt i det danske land, som Kong Frederik og Dronning Ingrid startede.

Når det handler om livsstil, byder Anne Hjernøe ind med »Sunde, grønne retter«, og der er guidebøger til at nå de sundhedsmæssige mål i 2019 - for eksempel »Fit efter fødsel« eller »Træn i det fri«.

Bogen »Hvorfor må man ikke sige neger?« giver videnskabelige svar til børn på et hav af hverdagens små og store spørgsmål. De kan også få guidebøger til at få mere ud af deres Legoklodser, eller de kan blive introduceret til klassiske H. C. Andersen-eventyr til spotpris.

Der er god grund til at kigge forbi fra begyndelsen, for de første tre dage af bogudsalget er der 20 procents rabat på alle ikke i forvejen nedsatte bøger - udsalget begynder onsdag 30. januar og varer til fredag 1. februar.

Alle dage er det selvfølgeligt også muligt at shoppe på nettet på www.bog-ide.dk. Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde med i alt 125 butikker landet over.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk