13. august 2020
For direktør Carsten Mogensen og de ansatte på radioen er Radio Køge Open Air et af årets absolutte højdepunkter. Foto: Henrik Førby Jensen
gallery icon

Se billedserie

For direktør Carsten Mogensen og de ansatte på radioen er Radio Køge Open Air et af årets absolutte højdepunkter. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Radiodirektør lover: Der venter publikum en stor oplevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Radiodirektør lover: Der venter publikum en stor oplevelse
Opdateret 20. august 2019 kl. 09:38
Køge Onsdag - 17. august 2019 kl. 15:17
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Radiodirektør Carsten Mogensens humør er højt og det skæve smil ikke til at tage fejl af: endnu engang er det lykkedes radioens folk at lave aftale med en blandet buket af etablerede navne og fremadstormende stjerneskud, som vil levere en intens og sprællevende folkefest, når Radio Køge Open Air løber af stablen ved årets udgave af Køge Festuge.

Som altid vil radioens musikchef Martin Andersen være aftenens konferencier og sikkert dirigere publikum gennem en aften i selskab med Askling, Rasmus Walther, Fallujah, Søs Fenger, Thomas Buttenschøn, Aura Diore, Faustix, Djämes Brun og Den Gale Pose i selskab med Szhirley.

- Der venter publikum en stor oplevelse. Og det er en oplevelse, som vi ser frem til hvert år: At være med til at gøre Køge Festuge til noget helt særligt. Det begynder allerede ved årsskiftet: Hvem skal være med? Hvem har mulighed for det? Hvordan får vi skabt en folkefest for alle aldersgrupper? Vores folk er virkelig engagerede og vi synes selv, at vi bliver bedre og bedre til det, siger Carsten Mogensen.

Som branding af Radio Køge har festugen en høj værdi - derudover glæder det Carsten Mogensen, at så mange lokale virksomheder viser interesse for at bakke op om arrangementet.

- Vi bliver nødt til at takke vores sponsorer - hovedsponsorerne Køge Festuge, LokalBolig og GF Forsikring samt FH-LO Køge Bugt, CSI Data, DAGBLADET og Køge Onsdag. Uden sponsorernes opbakning gik det slet ikke, konstaterer han.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk