23. juli 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Power åbner i Køge og søger medarbejdere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Power åbner i Køge og søger medarbejdere
Opdateret 08. marts 2019 kl. 11:57
Køge Onsdag - 08. marts 2019 kl. 11:51
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I løbet af foråret åbner elektronikkæden Power en stor 1.000 kvm ny butik i det tidligere Toys'R'Us i Køge. Kædens etablering betyder flere end 30 nye lokale arbejdspladser, så nu er medarbejderjagten sat ind.

Power forventer allerede inden sommer at kunne slå dørene op til en topmoderne elektronikbutik i det tidligere Toys'R'Us, Gammel Lyngvej 23B, i Køge.

- Vi har længe været på udkig efter en god placering i Køge, så da lokalerne på Gammel Lyngvej bød sig, tøvede vi ikke med at underskrive en lejekontrakt, siger Jesper Boysen, adm. direktør, som fortsætter:

- Køge er en driftig handelsby, men der mangler sund konkurrence inden for elektronik og hvidevarer. Med vores 1.000 kvm supermoderne butik og brede udvalg kommer vi til at tage kampen op med de andre butikker i området. Køgenserne kommer snart til at opleve, at priserne på elektronik og hvidevarer vil falde - ligesom det er sket i alle andre byer, hvor Power har etableret sig. Forbrugerne kan godt begynde at glæde sig, siger Jesper Boysen.

Den nye Power-butik forventes at stå klar til stor åbningsfest i løbet af foråret, så nu intensiverer elektronikkæden jagten efter nye medarbejdere.

- Mindst 30 nye medarbejdere skal ansættes. Vi er på udkig efter engagerede mennesker med et højt energiniveau og kommer til at søge alt fra salgsledere, sælgere og lagermedarbejdere til supportere og kassemedarbejdere. Mange af stillingerne kan søges både som fuldtid og deltid, siger Jesper Boysen, som opfordrer alle interesserede til at holde øje med Powers hjemmeside.

Power har i øjeblikket 13 butikker over hele landet og planlægger i 2019 flere nye åbninger.

Den præcise åbningsdato i Køge er endnu ikke offentliggjort.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk