21. oktober 2019
Byggeri på blandt andet Søndre Havn har medført kraftige gener - nu udsender kommunen en rådgivende pjece. Foto: Simon de Visme
Byggeri på blandt andet Søndre Havn har medført kraftige gener - nu udsender kommunen en rådgivende pjece. Foto: Simon de Visme
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pjece til byggeriplagede borgere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pjece til byggeriplagede borgere
Opdateret 10. juli 2019 kl. 09:56
Køge Onsdag - 10. juli 2019 kl. 09:47
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge Kommune står klar med vejledning til de borgere, der bor tæt på nogle af de store bygge- og anlægsarbejder, der skyder op rundt omkring, oplyser kommunen i en pressemeddelelse. Borgere kan i pjecen »Støj og rystelser ved anlægsarbejder«, blandt andet finde hjælp til, hvem der har ansvaret for byggeriet og hvem der kan kontaktes, hvis uheldet er ude. Pressemeddelelsen fortsætter:

- Køge Kommune er i rivende udvikling og med udvikling følger også nye bygge- og anlægsprojekter. De mange byggearbejder bringer på sigt både vækst og nyskabelse med sig, men på den korte bane, kan det også betyde støj, støv og vibrationer. Og det er ikke altid sjovt at være nabo til den slags.

Derfor har Køge Kommune udarbejdet pjecen »Støj og rystelser ved anlægsarbejder - Hvilken betydning har det for dig?«, hvor borgere med byggeri i baghaven, kan læse mere om blandt andet opgave- og ansvarsfordelingen mellem bygherren, entreprenøren og grundejerne. I pjecen findes der også gode råd om, hvad man som nabo til et kommende byggeri kan gøre både før, under og efter byggeriet er i gang for at sikre sig bedst muligt.

- Som kommune holder vi skarpt øje med at både bygherre og entreprenør, går til opgaven på en ordentlig måde. Det betyder blandt andet, at de i god tid skal informere naboerne og at de følger de regler og retningslinjer, der findes for støjgrænser og arbejdstider, siger Niels Rolskov, formand for Klima- og Planudvalget.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk