23. maj 2019
Rådgivningsdage om sikkerhed i mørket finder sted hele dagen fredag den 26. oktober og lørdag den 27. oktober i Maxi Zoo Køge.
Rådgivningsdage om sikkerhed i mørket finder sted hele dagen fredag den 26. oktober og lørdag den 27. oktober i Maxi Zoo Køge.
Foto: SVEN_GOERLICH
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pas på de pelsede venner i mørket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pas på de pelsede venner i mørket
Køge Onsdag - 21. oktober 2018 kl. 08:11
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dagene bliver mørkere, og det betyder, at vi skal være bedre til at passe på vores pelsede venner på dagens lufteture, da de kan være ekstra svære at se i de mørke timer på døgnet. Derfor inviterer Maxi Zoo Køge på nogle hyggelig efterårsdage fredag og lørdag den 26. og 27. oktober, hvor der vil være mulighed for at få masser af viden om, hvordan man bedst kan passe på sig selv og sin pelsede ven på vinterhalvårets lufteture. Begge dage vil personalet stå klar til at uddele gode råd om sikkerhed i mørket til de besøgende, ligesom der vil være mulighed for at få vejledning til det rette udstyr til dig og dit kæledyr. Der vil desuden begge dage være ekstra gode rabatter på sikkerhedsudstyr, så dig og din kæledægge kan komme sikkert igennem de mørke dage, som vi går i møde.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk