14. oktober 2019
Med sin store interesse for indretning har Julie Schytte fået sig en stor »legeplads« i de nye lokaler i Nørregade 11. Foto: Henrik Førby Jensen
gallery icon

Se billedserie

Med sin store interesse for indretning har Julie Schytte fået sig en stor »legeplads« i de nye lokaler i Nørregade 11. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Overraskelser bag det gamle tapet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overraskelser bag det gamle tapet
Køge Onsdag - 19. december 2018 kl. 09:29
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gennem den senere tid er butikslokalerne på adressen Nørregade 11 blevet rippet for al inventar og »skrællet« helt ind til det gamle bræddegulv og bindingsværket i det fine hus. Livsstilsbutikken Me&Marley skulle efter planen åbne i de nyrenoverede lokaler i starten af januar, men åbningen er udskudt cirka tre måneder på grund af ælde i dele af det gamle træværk, som skal udskiftes, forklarer indehaver Julie Schytte.

- Sådan er det, når man går i gang med at renovere et gammelt hus - der kan meget let dukke uventede ting frem, siger hun.

Undervejs er der også dukket langt mere sjove og interessante ting frem: Gamle og velbevarede aviser dateret 1912 i murværket beretter om »Regeringsens sejr over tyrkerne«, om at en gedebuk kan afhentes på Stevns for én kroner, et styk fuldt beklædningssæt hos HR Langkilde for 8 kroner og 26 ører - og så en annoncepris på 50 ører for en annonce i lokalavisen.

- Jeg holder jer op på de priser, griner Julie Schytte.

Med sin store interesse for at indrette sine lokaler kreativt har hun fået sig en meget stor »legeplads« i de nye lokaler, hvor førstesalen fremover bliver cafe. Og her bliver de gamle aviser en del af indretningen, forudser hun.

- Bygningen er fantastisk - den har bare ikke været udnyttet optimalt. Vi får charmen frem i bygningen nu med det gamle træværk og bindingsværket. Det er jo skægt med sådan et fund - det viser jo noget om byens historie, siger Julie Schytte.

Hun beholder sin nuværende adresse, indtil den nye butik er klar til åbningsfest.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk