18. januar 2019
Jonathan Siahaan, spiller 2. og 3. sats fra den berømte Tschaikowsky klaverkoncert, når der er koncert på Køge Musikskole.
Jonathan Siahaan, spiller 2. og 3. sats fra den berømte Tschaikowsky klaverkoncert, når der er koncert på Køge Musikskole.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Overflødighedshorn af klassiske pianister

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overflødighedshorn af klassiske pianister
Køge Onsdag - 21. april 2018 kl. 18:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tschaikowsky og Mozart klaverkoncerter spilles i Køge, søndag den 6. maj klokken 15.00.

Gå ikke glip af denne ekstraordinære klavermusikoplevelse på Køge Musikskole med kommende unge klaverstjerner fra den danske klassiske musikscene. Sådan skriver musikskolen i en pressemeddelelse.

Igen i år kan musikskolen præsentere et overflødighedshorn af dygtige klassiske pianister, som har det til fælles, at de enten har gået eller går på Køge Musikskole og MGK kurset samme sted. Andreas Thrane, der nu studerer ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København, spiller to satser fra Mozarts klaverkoncert nr. 23 i A-dur. Andreas' studiekammerat, Jonathan Siahaan, spiller 2. og 3. sats fra den berømte Tschaikowsky klaverkoncert. De to pianister skiftes til at spille orkesterstemmen til hver sin klaverkoncert.

Klaverets rolle i kammermusikken præsenteres når Andreas, sammen med to strygere fra København, spiller en sats fra en af Johannes Brahms trioer for klaver, violin og cello. Jep Becher Jensen, tidligere MGK-elev fra Køge, vender også tilbage og spiller et solostykke af Johannes Brahms. Tre nuværende klaverelever fra Musikskolen og MGK, Christine Fuglsang Skovlund, Robin Wohner og Tim With Berland, optræder med klaverværker af Debussy, Mendelssohn og Rachmaninoff.

Med andre ord, en virkelig fejring af klaveret i selskab med super dygtige unge pianister, der har tilknytning til Køge på den ene eller anden måde. Billetterne plejer at blive revet væk! I billetten er der inkluderet kaffe/te/saft og kringle i pausen. Dette traktement sørger Støtteforeningen "Musikskolens Venner" for på bedste vis.

Billetter reserveres på tlf. 56676970 eller ved at maile til info@koegemusikskole.dk

Adressen er: Ved Stadion 1, 4600 Køge

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk