21. februar 2020
Ida Nielsen og Kuku Agami følger op på en succesfuld koncertrække.
gallery icon

Se billedserie

Ida Nielsen og Kuku Agami følger op på en succesfuld koncertrække.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplev den danske Prince bassist på Bygningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplev den danske Prince bassist på Bygningen
Køge Onsdag - 10. september 2019 kl. 12:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er dømt funky party på Bygningen, når Wonderbrazz feat. Ida Nielsen og Kuku Agami går på scenen den 21. september klokken 20.

New Orleans funk bandet Wonderbrazz, superbassisten Ida Nielsen og rapperen Kuku Agami er gået sammen om at levere et show, der i bedste stil formidler energien fra New Orleans, New York og Minneapolis i et brag af et show.

- Turnéen er et naturligt follow up på en række succesfulde og udsolgte koncerter under henholdsvis Copenhagen Jazz Festival, Aarhus Jazzfestival og New Orleans New Year Jazz Event, hvor musikken fra Wonderbrazz magiske gryde, Kuku's autentiske rap og Ida's fænomenale basspil i den grad satte gang i festen og konstellationen virkelig gav publikum the Mardi Gras Funk Experience, skriver arrangøren.

Ida Nielsen holdt den funky bund som bassist for den legendariske kunstner Prince fra 2010 til 2016. Med Prince turnérede hun i hele verden, spillede de største tv-shows og indspillede flere albums. Siden da har hun haft stor succes med sit eget band »The Funkbots« der har indspillet tre album og har opbygget en stor fanbase i Europa og herhjemme med masser af udsolgte koncerter i bagagen.

- En charmerende og sprudlende musiker der spiller iørefaldende melodier med både attitude og sjæl, konstaterer musikforeningen.

Kuku Agami er en af de helt store personligheder på den danske rap scene, hvor han har været med helt fra starten og samarbejdet med blandt andre ZindyKuku Boogaloo og Soulchock & Karlin. Han har udgivet soloalbummet Closure og er en integreret del af kultfunkbandet 5to8's.

Wonderbrazz er brassband power, groovy vibes og gyngende beats der sender dig direkte på dansegulvet, hvor du ikke kan gøre andet end at overgive dig til de seje grooves, der går direkte i mellemgulvet. Vokal, en tight hornsektion, trommer, percussion og hammondorgel er ingredienserne i WonderBrazz magiske gryde. Tilsæt masser af interaktion med publikum, en skøn blanding af New Orleans Roots, Wold Music og Funk og du har et band der med ca. 600 koncerter er sammenspillede og har overskud som man sjældent ser på den Danske musikscene. Se frem til en aften med old school funk, reggae, verdensmusik, boogaloo og New Orleans rødder.

Billetter kan som altid købes via www.bygningen.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk