20. april 2019
På knalrundfarten synger Meeraa Bertelsen og Fredrik Bjellsäter teatermusik fra blandt andet Flagermusen, Spillemand på en Tagryg og Elverhøj.
På knalrundfarten synger Meeraa Bertelsen og Fredrik Bjellsäter teatermusik fra blandt andet Flagermusen, Spillemand på en Tagryg og Elverhøj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Operette cruise eller yoga

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Operette cruise eller yoga
Opdateret 18. juli 2018 kl. 09:12
Køge Onsdag - 18. juli 2018 kl. 08:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Trænger du til et hyggeligt kulturelt indslag, så er der mulighed for at komme med på »Oprette Cruise« med Skovbo Aftenskole Forening fredag den 3. august. Aftenskolen lover en skøn kanalrundfart med Julie Meeraa Bertelsen og Fredrik Bjellsäter som akkompagneret af Jacob Beck synger teatermusik fra blandt andet Flagermusen, Spillemand på en Tagryg og Elverhøj. Mere information og tilmelding på www.skovbo.aftenskole.dk

Allerede første tirsdag i august tager skolen ganske forsigtigt hul på den kommende sæsons store yoga-program.

Fire tirsdage klokken 18.30 til 20 er der udendørs yoga med Sanne Petersen ved Kimmerslev Sø. Her er der mulighed for at få en lille forsmag på hvad yoga er, eller for at varme kroppen op til den egentlige aftenskole-sæson starter omkring den 1. september. Alle kan deltage uanset alder eller erfaring.

Det nye kursus-program er blandt andet fyldt med både korte og lange Yoga-kurser. På www.skovbo.aftenskole.dk kan der allerede nu reserveres plads på de forskellige hold den kommende sæson.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk