26. juni 2019
Firmaidræt Køge har som mange andre foreninger i Danmark underskrevet en sponsoraftale med energiselskabet OK. Pressefoto.
Firmaidræt Køge har som mange andre foreninger i Danmark underskrevet en sponsoraftale med energiselskabet OK. Pressefoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: OK sponsoraftale med Firmaidræt Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OK sponsoraftale med Firmaidræt Køge
Køge Onsdag - 12. februar 2019 kl. 11:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Folkene i Firmaidræt Køge kan glæde sig, oplyser Energiselskabet OK i en pressemeddelelse.

En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det nemlig muligt for lokale at støtte Firmaidræt Køge, hver gang bilen tankes - helt uden at det koster ekstra.

I Firmaidræt Køge kan bestyrelse og medlemmer glæde sig over, at en sponsoraftale mellem foreningen og energiselskabet OK er blevet underskrevet.

Aftalen er simpel. Man kan støtte foreningen med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten.

Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Firmaidræt Køges sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Foreningen får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte lokale idrætsudøvere med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk