24. marts 2019
Erhvervsfilialdirektør Allan Boye Fast, golfmanager Anders Thorsen og senior relationship manager Anne-Mette Paaske med gavechecken til Køge Golfklub.
Erhvervsfilialdirektør Allan Boye Fast, golfmanager Anders Thorsen og senior relationship manager Anne-Mette Paaske med gavechecken til Køge Golfklub.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt »klubhus« til unge golfspillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt »klubhus« til unge golfspillere
Køge Onsdag - 10. januar 2018 kl. 18:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Julen blev bogstaveligt talt »drivet« tidligt ind hos Ungdommen i Køge Golf Klub, da beskeden fra Nordea Fonden kom ind i mailboksen den 19. december om, at fonden havde godkendt et tilskud på 20.000 kroner til indretning af en pavillon specifikt til ungdommen.

Den 9. januar kom erhvervsfilialdirektør Allan Boye Alfast og senior relationship manager Anne-Mette Paaske ud og overrakte de 20.000 kroner til en glad golfmanager Anders Thorsen.

Anders Thorsen udtaler:
- Køge Golf Klub har gennem de sidste mange år haft stort fokus på at opbygge en stærk og succesfuld ungdomsafdeling med en sportslig og social profil.

Det er lykkedes afdelingens frivillige ildsjæle, at forøge antallet af unge spillere i klubben. Ungdomsafdelingen tæller lige nu godt 80 medlemmer i alderen 5 til 18 år og godt 70 medlemmer i alderen 18 til 25 år. Og det er her pavillonen kommer ind i billedet.

Grundet brand i bagrum og maskinhal i sommeren 2016 fik klubben opstillet en midlertidig pavillon til opbevaring af golfudstyr indtil genopbygningen var færdiggjort. Efter genopbygningen kom på plads stod pavillonen tom - bestyrelsen i Køge Golf Klub valgte at give ungdommen mulighed for at have et eget »klubhus« - et værested, hvor deres behov er sat i højsædet og med hjælp fra Nordea Fonden er det nu muligt at indrette den helt ungdommens ånd.

Allan Boye Alfast og Anne-Mette Paaske udtaler:

- Som samarbejdspartner i Køge Golf Klub er vi stolte over, at vi gennem Nordea Fonden kan være med til, at støtte et projekt der tager udgangspunkt i ungdommen og udviklingen af denne i Køge Golf Klub. En ungdomsafdeling der både har fokus på det sportslige og det sociale er i vores øjne den rette sammensætning for succes. Vi ved hvad de rigtige rammer betyder i en sportsklub og det arbejde som de frivillige sammen med ungdommen udfører i Golfklubben er unikt og det vil vi gerne støtte op omkring. Mon ikke vi ved lejlighed kan få et møde med de unge i deres nye pavillon, hvor vi kan tale om vigtigheden af de rigtige rammer og hvordan økonomien i sådanne projekter er stykket sammen fra ide til etablering?

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk