30. oktober 2020
Anja Lund (forrest) og hendes stab glæder sig til at præsentere efterårets mode for kunderne.          Foto: Henrik Førby Jensen
gallery icon

Se billedserie

Anja Lund (forrest) og hendes stab glæder sig til at præsentere efterårets mode for kunderne. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt, gammelt og råt hos My Apartment

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt, gammelt og råt hos My Apartment
Køge Onsdag - 27. september 2017 kl. 09:05
Af Henrik førby Jensen

- Vores butik har et koncept i udvikling. Det er en blanding af nyt, gammelt og råt look. Vi har retro interiør, som er til salg - på den måde vil der hele tiden ske en udskiftning, konstaterer butikschef Anja Lund.

Sammen med assistenterne Monique Langkær og Signe Madsen er hun i fuld gang med at pakketøjkasser ud og i det hele taget forberede den kommende Grand Opening i Strædet. Endnu mangler enkelte detaljer - en væg skal beklædes med mos og andre detaljer skal på plads. Men Anja Lund er fortrøstningsfuld og oplever stor interesse for My Apartment i Køge - den bare anden butik i Danmark.

- Folk glæder sig - det er tydeligt. Vi giver 40 procent rabat i september måned og forventer den vildeste åbningsfest, siger hun.

Butikschefen kommer oprindeligt fra Lolland, men har boet de seneste 20 år i Køge. Hun er udlært hos Deres i Køge og glæder sig til at præsentere efteårsmoden for kunderne.

- Moden med sportsstriber på tøjet fortsætter - det er en meget klar trend og vi har en del print på tøjet. Og så fortsætter vi med vidde i bukserne. Det har folk lige vænnet sig til og det fortsætter altså, siger butikschefen.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk