16. december 2018
Den centrale placering ved stationen gør det nemt at komme til og fra Køge nye træningscenter.
gallery icon

Se billedserie

Den centrale placering ved stationen gør det nemt at komme til og fra Køge nye træningscenter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt fitnesscenter godt fra start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt fitnesscenter godt fra start
Køge Onsdag - 11. marts 2018 kl. 18:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I de første uger efter åbningen af det nye fitness dk-center i Strædet i Køge er medlemmerne strømmet til. Centermanager Anders Ørsted er tilfreds med opbakningen, centret har fået, oplyser kæden i en pressemeddelelse.

Løbebåndene ruller, spinningcyklerne gløder rødt, og en anseelig mængde vægte trodser tyngdeloven i Køges nye, topmoderne fitness dk i Strædet. Allerede inden centret åbnede i februar, havde mange fitnesshungrende køgensere skrevet sig op som medlemmer. Succesen fortsatte på åbningsdagen, hvor mange nysgerrige besøgte centret for at se det og for at blive medlem.

- Vi har fået en fin modtagelse her i Køge. På selve åbningsdagen var der mange interesserede forbi vores nye center, og de blev positivt overraskede over, hvor stort og flot det er, siger Anders Ørsted, centermanager i det nye fitness dk.

Der er masser af liv i de nye lokaler, og i de første uger er det ifølge centermanageren tydeligt, at medlemmerne bruger centret flittigt.

Medarbejderne byder dog fortsat velkommen til nye medlemmer, der ønsker at smide et par kilo, øge muskelmassen eller få mere energi i hverdagen.

- Det nye center er heldigvis dejlig stort, og vores stab af medarbejdere står klar til at oprette flere hold, når det bliver nødvendigt. Vi har stadig plads til flere medlemmer, og vi forventer, at antallet vil fortsætte med at stige i de kommende måneder, når de første kunder spreder ordet om faciliteterne til venner, kolleger og familier, fortæller Anders Ørsted. Fitness dk kan tilbyde moderne træningsudstyr samt indbydende, luftige lokaler. De mange træningshold omfatter både klassiske fitnessformer samt nyskabelser fra blandt andet Les Mills.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk