18. juni 2021
Efter en række år på sygehuse, er Eva Rye Rasmussen indtrådt i kompagniskab med Jesper Nordhuus i øre-, næse-, halsklinikken i Nørregade 3. Foto: Jesper From
Efter en række år på sygehuse, er Eva Rye Rasmussen indtrådt i kompagniskab med Jesper Nordhuus i øre-, næse-, halsklinikken i Nørregade 3. Foto: Jesper From
Foto: FROM
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny speciallæge betyder kortere ventetid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny speciallæge betyder kortere ventetid
Køge Onsdag - 04. februar 2020 kl. 07:37
Af Jesper From

- Jeg har glædet mig helt vildt meget.

Sådan fortæller Eva Rye Rasmussen, som pr. 1. februar er blevet medejer af speciallægepraksis i Nørregade 3 hos Jesper Nordhuus.

Dermed er der to specialister på øre-, næse-, halsklinikken - og det kommer i den grad patienterne til gode. I øjeblikket er der kun en ventetid på en uges tid, og det er den »rene luksus« sammenlignet med mange andre steder.

- I Holbæk er der f.eks. en ventetid på seks uger, fortæller Eva Rye Rasmussen, der i forbindelse med hendes indtræden i virksomheden Speciallægerne Nordhuus og Rasmussen har investeret massivt i nyt grej og en markant istandsættelse af lokalerne.

- Der er blevet malet overalt, kommet lagt nye gulve, børneområdet i venteværelset er gjort mere moderne og så er der kommet nyt inventar overalt. Jeg har fået mulighed for ultralyd til patienter med f.eks. problemer med hals eller spytkirtlerel. Jeg kan udføre videooptagelse af hals og stemmebånd. Der er muligt at få lavet udredning af stemmeproblemer - og det måske som det eneste sted i Køge og omegn.

Eva Rye Rasmussen fortæller endvidere, at hun kan foretage en række operationer udover dem, der allerede tilbydes i praksis - blandt andet operation for tæthed i næsen og reduktion af mandler hos primært børn med søvnapbnø. Mindre huller i trommehinden kan fortsat lappes.

- Jeg kan foretage udredning på søvnapbnø for hos voksne og børn samt hørescreening af spædbørn og småbørn. Endvidere kan jeg nu allergi- og lugtesansteste samt lave udredning af lungefunktion og astma.

I forbindelse med Evas indtræden på klinikken, er der blevet ansat en klinikdame mere.

Speciallæge i øre, næse og hals, Eva Rye Rasmussen, er 38 år, har tre børn og er bosiddende på Amager. Hun er uddannet øre-, næse-, halslæge og har arbejdet på sygehus i Hillerød, Køge samt på Rigshospitalet.

At hun nu har valgt at »slå rod« i Køge, er bestemt ingen tilfældighed:

- Jeg synes, at Køge er sådan en hyggelig by med mange små søde butikker. Og så er borgerne her rigtigt rare at arbejde med.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk