23. maj 2019
Birgitte Nielsen og Henrik Berg åbnede søndag »Ankerstedet« på Køge Marina. 

Foto: Henrik Førby Jensen
Birgitte Nielsen og Henrik Berg åbnede søndag »Ankerstedet« på Køge Marina. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny restaurant på Køge Marina

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny restaurant på Køge Marina
Køge Onsdag - 21. januar 2019 kl. 13:30
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var fuldt hus og masser af gaver og lykønskninger, da parret Birgitte Nielsen og Henrik Berg søndag slog dørene op og bød venner, familie samt nye og gamle forretningsforbindelser velkommen til åbningsfest hos Køge Marinas nye spisested - Ankerstedet.

Vælger man at kaste sit anker her, står menuen på klassiske, danske retter - og der leveres også ud af huset, fortalte en glædesstrålende Henrik Berg. Kæresten Birgitte Nielsen er uddannet kok og vil stå for madlavningen.

- Det er traditionel, dansk mad og hver torsdag har vi stegt flæsk og persillesovs ad libitum, oplyste Henrik Berg i en kort pause mellem de mange gratulanter.

Restauranten har åbent på hverdag fra 16 til 21 og Henrik Berg ser frem til udfordringen.

- Det er noget, vi har snakket om et stykke tid - at det kunne være sjovt at åbne sit eget - og så opstod muligheden. Og så må man jo gribe chancen, når den er der.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk