19. september 2019
Serkan Dogan er ny indehaver af restaurant Sapore. Han har drevet restauranter i Helsingør, Hillerød og Gentofte.                                             Foto: Henrik Førby Jensen
Serkan Dogan er ny indehaver af restaurant Sapore. Han har drevet restauranter i Helsingør, Hillerød og Gentofte. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny indehaver af Restaurant Sapore

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny indehaver af Restaurant Sapore
Køge Onsdag - 19. april 2019 kl. 08:08
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den kendte restaurant Sapore i Vestergade har fået ny ejer. Med virkning fra 1. april har den 49-årige Serkan Dogan overtaget restauranten og det er en erfaren ejer, der glæder sig til at byde gæsterne velkommen. Dogan har således tidligere drevet restauranter i Helsingør, Hillerød og Gentofte og har de seneste fire år været medejer af et grossistfirma - blandt andet med leverancer til forretninger i Køge. Han kender således byen ganske godt.

- Jeg har været på udkig efter et sted at åbne en ny restaurant på Sjælland og da ejendomsmægleren gjorde mig opmærksom på denne mulighed var jeg ikke i tvivl. Køge er en dejlig by med havnen og de små gader og restauranten har jo en rigtig god, central placering, siger Serkan Dogan.

Han er oprindeligt uddannet i hotelbranchen og er optaget af at drive Sapore videre i den velkendte form - og med tiden sætte sit eget præg på tingene. Forandringer skal komme i det rette tempo.

- Vi har jo allesammen vores vaner. Jeg drikker for eksempel kaffe af et glas og har meget svært ved at drikke det af en kop. Men det er klart, at man ikke kan drive restaurant med det samme menukort i 20 år, så på et tidspunkt kommer der ændringer. Vi kommer til at se på, hvad vi sælger meget af og hvad vi sælger mindre af. Det er vores ambition at hæve niveauet - både hvad angår service og mad, siger Serkan Dogan.

Han ser desuden muligheder for at udnytte restaurantens gårdareal bedre, ligesom han har fået tilladelse til udeservering i Vestergade.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk