22. maj 2019
Kevin Elling Larsen er et kendt ansigt i Køge, hvor han er opvokset og fortsat bor med sin familie.
Kevin Elling Larsen er et kendt ansigt i Køge, hvor han er opvokset og fortsat bor med sin familie.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny chef til advokatfirma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny chef til advokatfirma
Køge Onsdag - 07. august 2018 kl. 12:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

DreistStorgaard Advokater A/S fortsætter sin vækst og udvider med en erfaren økonomi- og administrationsprofil. Kevin Elling Larsen tiltrådte 1. august som økonomi- og administrationschef. Han er uddannet Cand.merc.aud. fra CBS, og har erhvervsmæssigt været beskæftiget som både ejendomsmægler, finansiel- og business controller samt revisor - senest har han fungeret som daglig leder af Global Revisions afdeling i Køge.

HR og IT
Med ansættelsen af Kevin Elling Larsen ønsker DreistStorgaards ledelse at styrke økonom- og leverandørstyring, men også de administrative funktioner, og dermed sikre den fortsatte gode kvalitet og engagement, som er vigtige værdier hos DreistStorgaard, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

DreistStorgaard Advokater A/S yder juridisk rådgivning både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt. Med godt 70 medarbejdere er HR og personaleudvikling også et vigtigt indsatsområde, hvor ansættelsen er et af mange skridt til at fremme dette.

En altid opdateret IT-platform samt digitalisering vil også være et naturligt fokusområde for den kommende Økonomi- og administrationschef, et ikke ukendt fagområde for Kevin Elling Larsen, som har optimeret IT-processer på flere af hans tidligere arbejdspladser.

Kevin Elling Larsen er et kendt ansigt i Køge, hvor han er opvokset, og fortsat er bosiddende med sin familie. Udover sit professionelle virke, er han aktiv i diverse lokale bestyrelser.

Kevin Elling Larsen tager blandt andet aktivt del i Kirstinedalsskolens positive udvikling som bestyrelsesmedlem, hvor sparring blandt Køge kommunes skoler ofte er på dagsordenen for at fremme velfærden for de studerende.

Man kan ligeledes støde på Kevin Elling Larsen i HB Køge regi, hvor Kevin sætter stor pris på at overvære en god match, men også som en del af HB Køges erhvervsnetværk.

For nyligt har han desuden valgt at udvide hans interesse for løb via Køge Atletik, hvor målsætningen er at deltage i Copenhagen Marathon i det kommende år.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk