22. april 2021
Daniel Ærø Bidstrup åbner sin butik i Boholte Centret i lokaler, som tidligere har huset en slikbutik. Foto: Henrik Førby Jensen
gallery icon

Se billedserie

Daniel Ærø Bidstrup åbner sin butik i Boholte Centret i lokaler, som tidligere har huset en slikbutik. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny antikforretning åbner på lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny antikforretning åbner på lørdag
Køge Onsdag - 18. marts 2020 kl. 06:00
Af Henrik førby jensen

I mange år har Daniel Ærø Bidstrup Bidstrup haft en stor interesse for antikke møbler og har gjort sin interesse til sin levevej ved at opkøbe og sælge møbler fra dødsboer. Og nu er han klar til at tage det næste skridt: Lørdag klokken 11.00 byder han de første kunder velkommen i hans nye butik - Køge Antik og Genbrug med adresse i Boholte Centret.

- Vi har et bredt udvalg af brugte og antikke møbler. Vi satser på genbrug af lidt bedre kvalitet og har både kende klassikere som Wegner og Børge Mogensen og nyere, pæne ting, siger den nye butiksindehaver.

Han håber, at butikker vil appellere til de mange, der er begyndt at interessere sig mere for bæredygtighed og genbrug.

- Jeg elsker selv nogle af de her møbler meget højt og det er sjovt at give dem videre. Det er noget med formerne og linjerne i de gamle klassiker - og kvaliteten, siger Daniel Ærø Bidstrup. Ved åbningen vil der være håndsprit til rådighed for kunderne.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk