22. september 2019
Onsdag den 27. marts er der igen jazz på scenen i Hugos Kælder, når Henning Munk & Plumperne kaster sig ud i en odysse gennem et århundredes standards, blues og ballader med afstikkere ud i evergreens og filmverdenen.
Onsdag den 27. marts er der igen jazz på scenen i Hugos Kælder, når Henning Munk & Plumperne kaster sig ud i en odysse gennem et århundredes standards, blues og ballader med afstikkere ud i evergreens og filmverdenen.
Foto: Mette Kramer Kristensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Munk og Plumperne på jazzscenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Munk og Plumperne på jazzscenen
Køge Onsdag - 21. marts 2019 kl. 08:42
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Henning Munk & Plumperne er på jazzscenen i Hugos Kælder onsdag den 27. marts klokken 20.

Orkestret vil lede dig til himmelske pladser, lover pressemeddelelsen ligefrem. Det hedder videre: Alt for få anerkender tilstedeværelsen af en sopransaxofon i jazzsammenhænge men tøv ikke; lad dine ører lede dig gennem en serie af standards, evergreens og klassikere med inspiration fra blandt andre Sidney Bechet. Alt dette spillet med swingende drive og overstadighed. Orkesterleder Henning Munk Plum fra København, én af Danmarks bedste klarinettister og sopransaxofonister har til sit band håndplukket 3 fremragende medmusikere som har spillet på Festivaler overalt, i en lang række jazzklubber og på spillesteder i ind- og udland.

Orkestret mødtes i 2004 efter at have spillet sammen gennem årtier i forskellige andre sammenhænge. Marc Davis betjener kontrabas, Professor Björn Ekman fra Lund i Sverige leverer virtuøst banjo og sang og Henning Toxværd skramler med de antikverede trommer. Henning Munk og Plumperne vil være guide på en odysse gennem et århundreds standards, blues og ballader med afstikkere ud i evergreens og filmverdenens musik. Ingen kan sidde stille til dette; der må danses, lyder opfordringen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk