21. april 2019
Medindehaver Claes Pedersen glæder sig til at åbne den nye forretning i Jernbanegade.           Foto: Henrik Førby Jensen
gallery icon

Se billedserie

Medindehaver Claes Pedersen glæder sig til at åbne den nye forretning i Jernbanegade. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mr Niels Ove flytter og udvider forretningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mr Niels Ove flytter og udvider forretningen
Køge Onsdag - 28. juli 2018 kl. 15:26
Af Henrik Førby Jensen Det er nærmest en institution i Køges handelsliv, som medio september flytter fra Tovet 12 til Esprits nuværende butiksloka
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det har ikke været nogen nem beslutning. Vi har ligget på torvet 12 i mange år, men lokalerne har en størrelsesmæssig begrænsning og man skal ind gennem en arkade for at komme ind i forretningen. Det nye butikslokale er større og adgangsforholdene er langt bedre, konstaterer han.

De nuværende 160 kvadratmeter bliver ved flytningen vekslet til 240 kvadratmeter. Samtidig får Mr. Niels Ove en cirka tre gange så bred facade som i dag. Det vil give langt bedre mulighed for at præsentere varerne, pointerer Claes Pedersen.

- Fordelen er bedre adgang - du går direkte ind i butikken og vi får både mulighed for at præsentere varerne, som de fortjener og chancen for at tage nye mærker ind. I dag kan det godt virke lidt presset og der kan være ting, som kunderne overser, fortæller han.

En vellykket flytning af butikken i Vordingborg har været en del af inspirationen til at søge ny adresse, forklarer Claes Pedersen.

- Der skete dét, at vores butik i Vordingborg kom mere og mere i periferien af gågaden, men pludselig blev et mere centralt butikslokale ledigt. Det var en appelsin i turbanen for os - vores forretning blomstrede med præcis de samme varer, fortæller han.

Lokale succeshistorier kan dog ikke uden videre »oversættes« til andre byer og overvejelserne om en eventuel flytning af butikken i Køge har været længe undervejs. Flere ledige lokaler har været under overvejelse. Claes Pedersen føler sig dog overbevist om, at valget af Jernbanegade er det helt rigtige. Både handelslivet og de handlende er ved at finde sig til rette med stationspladsen og etableringen af Strædet, pointerer han.

- Jeg tror på, at der kommer en masse trafik af folk, der kommer med bus og tog, siger medindehaveren. Han stiller ingen åbningsfest i udsigt - til gengæld kører Mr. Niels Ove udsalg fra 1. til 18. august.

- Det giver ingen mening at flytte tøjet for så at have de samme tilbud igen. Jeg vil langt hellere give flk en oplevelse af en ny, flot butik, hvor varerne er præsenteret ordentligt.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk