24. maj 2019
Torben Dalby Larsen viser rundt i morgen.
Torben Dalby Larsen viser rundt i morgen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mød »avisbossen« inden han takker af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mød »avisbossen« inden han takker af
Køge Onsdag - 06. november 2018 kl. 11:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kom med til rundvisning og foredrag med venstremanden og '»avisbossen« - den legendariske sjællandske chefredaktør og administrerende direktør, Torben Dalby Larsen, på Sjællandske Medier i Ringsted, tirsdag 6. november klokken 19til 21, når LOF Køge har inviteret sig selv - og dig - med inden for på avisen i Ringsted.

Torben Dalby Larsen er om nogen manden, der har præget hvilke historier, der er kommet ud til læserne og den store udvikling, de sjællandske medier har været igennem de sidste mange år. Torben startede som journalistelev i 1968, og meget er sket i branchen siden da.

Torben Dalby Larsen viser denne aften »førerbunkeren« i Ringsted frem og vi ser de store trykkerimaskiner. Bagefter fortæller Torben om sin tid som direktør, og den kolossale udvikling han har stået i spidsen for igennem årene.

Torben Dalby Larsen stopper som chefredaktør og adm. direktør på Sjællandske Medier til årets udgang - efter 33 år - og med over 40 år som chef. Derfor er det sidste chance for at høre historierne og anekdoterne fra »hestens« egen mund. Måske får vi også et bud på, hvilken retning Torben tror et mediehus som Sjællandske Medier vil bevæge sig i fremover.

Man kan købe billetter på lof.dk/koege.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk