24. november 2020
Anna Karina, Sebastian (tv) og Mathias Gravad måtte undvære farmand Jan, som ellers også skulle have været på scenen. Foto: Ken Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Anna Karina, Sebastian (tv) og Mathias Gravad måtte undvære farmand Jan, som ellers også skulle have været på scenen. Foto: Ken Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Medaljeregnen til Køges atleter fejret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medaljeregnen til Køges atleter fejret
Køge Onsdag - 23. november 2018 kl. 18:00
Af Henrik Førby Jensen

En af juletidens faste traditioner i Køge er kommunens årlige hædring og anerkendelse af de sportsfolk, som i årets løb har vundet medaljer ved nationale og internationale mesterskaber. I 2018 var 137 sportsfolk i alle aldre inviteret på scenen i Teaterbygningen torsdag eftermiddag for at modtage et håndtryk og diplomer fra borgmester Marie Stærke (S) og fra formand for kultur- og idrætsudvalget Anders Ladegaard Bork (DF).

For sidstnævnte var torsdagens arrangement en førstegangsoplevelse og det var en smilende Anders Ladegaard Bork, der stod klar til de mange håndtryk.

- Jeg glæder mig - det er en smuk tradition, at vi giver idrætsfolkene en lille erkendtlighed for at være dygtige til deres sport. Og så håber jeg, at de måske kan have lidt afsmittende virkning på deres kammerater, der måske ikke dyrker så meget sport, sagde han.

I en julepyntet sal med store snefnug under loftet, rød belysning og et lysende juletræ i hjørnet bød borgmester Marie Stærke velkommen til den næsten fyldte sal. Borgmesteren glædede sig over at være tilbage som deltager i den hyggelige tradition og henvendte sig til de medaljevindene idrætsfolk. Hun anerkendte atleterne for de mange træningstimer på træningsbanen, i skoven, på landevejen, i vandet og sportshallen og de afsavn, som den store træningsmængde medfører.

- I er alle talentfulde udøvere, der har knoklet hårdt for at nå dertil, hvor I er nået nu. I løbet af 2018 har I opnået noget af det, de fleste udøvere kun kan drømme om. Nemlig at være blandt de allerbedste til jeres idræt i Danmark, sagde borgmesteren.

Marie Stærke huskede også at takke forældre og ægtefæller for deres opbakning til atleterne og de timer, som pårørende også bidrager med, når der skal præsteres på topplan.

- I støtter og opmuntrer - også når resultatet måske ikke bliver som forventet, lød de anerkendende ord.

En sidste tak gik til de mange frivillige og ledere i kommunens mange foreninger:

- Der er ingen tvivl om, at alle I mange udøvere, frivillige og trænere er store rollemodeller i jeres foreninger, og jeres energi og tilstedeværelse i foreningerne har en enorm afsmittende effekt på all andre udøvere. Et stort tillykke til jer allesammen og held og lykke med jeres idrætskarriere fremover.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk