27. marts 2019
På åbningsdagen torsdag er der gode tilbud og butikschef Mette Johansen og hendes folk uddeler goodiebags til de første 100 kunder med køb på mindst 300 kroner. Foto: Henrik Førby Jensen
På åbningsdagen torsdag er der gode tilbud og butikschef Mette Johansen og hendes folk uddeler goodiebags til de første 100 kunder med køb på mindst 300 kroner. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Matas klipper snoren i Ølbycenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Matas klipper snoren i Ølbycenter
Køge Onsdag - 12. november 2018 kl. 11:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Beboerne i Ølby og omegn kan nu glæde sig til, at de fremover kan handle deres kendte Matas varer lokalt i Ølbycenter 27. Torsdag den 15. november klokken 9.30 klipper Matas snoren, og kunderne bliver budt indenfor i det nye, spændende salgslokale på 235 kvadratmeter.

Butikschef i Ølby butikken er Mette Johansen, der er uddannet materialist og kommer fra en stilling som butikschef i Matas, City 2.

- Matas har for år tilbage haft en butik i byen, og vi er rigtig glade for, at vi nu igen er til stede her i området, hvor der sker en stor udvikling, bl.a. med det kommende supersygehus i gåafstand herfra, siger Mette Johansen.

Butikschefen fortæller, at butikkens sortiment vil svare til, hvad andre Matas butikker har, om end med lidt mere fokus på nyere og naturlige produkter som bl.a. den danske kosmetikserie Miild.

Ølby staben består af fire fuldtidsansatte medarbejdere med Mette Johansen i spidsen.

- Vi glæder os alle bare så meget til at møde vores kunder og hjælpe dem med service og gode råd om de rette valg. Vi håber på at kunne få skabt en rigtig god relation med de lokale kunder, siger butikschefen.

Åbningsdagen fejres blandt andet med gode tilbud og goodiebags til de første 100 kunder med køb på mindst 300 kroner.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk