23. januar 2019
Selve messen består af de fem traditionelle messeled. Derudover er der to fællessalmer og til sidst en spændende dans, oplyser Ølsemagle Menighedsråd.
Selve messen består af de fem traditionelle messeled. Derudover er der to fællessalmer og til sidst en spændende dans, oplyser Ølsemagle Menighedsråd.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mandarinmesse i Ølsemagle Kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandarinmesse i Ølsemagle Kirke
Køge Onsdag - 13. januar 2018 kl. 09:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kom og oplev en række sjællandske børnekor opføre dette vidunderlige værk, indøvet sammen med Peter og Betty Arendt fra Haslev Kirke samt tre kinesiske musikere et på korstævne i FUK-regi (Folkekirkens UngdomsKor).

Sådan lyder opfordringen fra Ølsemagle Menighedsråd og korleder Karin Nørbæk Louw i forbindelse med en såkaldt Mandarinmesse, som finder sted onsdag den 24. januar klokken 18.30 i Ølsemagle Kirke.

Mandarinmessen varer cirka 50 minutter. Selve messen består af de fem traditionelle messeled. Derudover er der to fællessalmer og til sidst en spændende dans.

Musikken er rent »eventyr« og Ølsemagle Kirkes Spire- og Pigekor har tidligere deltaget i to opførelser af messen, dels i Haslev Kirke, dels i Ansgarkirken i København.

- Vi glæder os meget over, at Peter og Betty Arendt fra Haslev Kirke, endnu engang har fået Sun Yuming, Zhang Yu (Sophia) & Jin Xiaoyum (Amber, som har komponeret messen) fra Kina til Danmark, og i samarbejde med dem kan yde vores bidrag til at Ølsemagle Sogn får fornøjelsen af at opleve den eksotiske og sprødt inciterende musik, som leder tankerne hen på H.C. Andersens eventyr om Nattergalen og dens fortryllende sang, lyder det fra arrangøren.

Alle er velkomne og der kan bestilles kirkebil. Der er gratis adgang, men et bidrag til de tre kinesiske musikeres transport modtages med tak.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk