4. august 2020
begynderturneringen »Badminton på Toppen« er et samarbejde mellem nærliggende klubber fra Greve, Havdrup, Køge, Tune og Solrød og har til formål at udvikle den lokale interesse for badminton og fastholde børnene i sporten.
begynderturneringen »Badminton på Toppen« er et samarbejde mellem nærliggende klubber fra Greve, Havdrup, Køge, Tune og Solrød og har til formål at udvikle den lokale interesse for badminton og fastholde børnene i sporten.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale klubber sammen om begynderstævne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale klubber sammen om begynderstævne
Køge Onsdag - 11. november 2019 kl. 09:31
Af Henrik førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blev i weekenden afholdt »Badminton på Toppen«, som er en begynderturnering for begynderbørn mellem 7-13 år. Turneringen blev afviklet i ravnsborghallen og er et samarbejde mellem nærliggende klubber fra Greve, Havdrup, Køge, Tune og Solrød. Den har til formål at udvikle den lokale interesse for badminton og fastholde børnene i sporten.

Det var sæsonens første ud af i alt fire begynder-turneringer over sæsonen.

Dagen startede med opvarmning for børnene sammen med et par dygtige trænere fra Køge Badminton Klub. Samtidig var der et lille oplæg for forældrene, hvor de blev klædt på med information om dagens tælleropgaver og de blev guidet til en bedre forståelse for den nye badminton-verden, som deres børn nu bevæger sig i.

Herefter var det tid til badmintonkampe på tid. Nogle børn havde kun spillet 2-3 uger i klubben, men de deltog på lige fod og med fin succes mod andre begyndere.

Dagen blev afsluttet med, at alle de modige spillere fik overrakt en flot medalje og fik en kæmpe klapsalve.

- Det var fint at se, hvordan spillerne udviklede forståelse for spillet i løbet af dagen - men det bedste var dog, at alle spillerne var glade og gik friskt til de mange kampe. Vi har heldigvis mulighed for at tilbyde nye yngre spillere træning, hvis de får lyst efter at have læst om dette, udtaler Ungdomsformand i Køge Badminton Klub, Annette Dreier.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk