23. januar 2020
Det?Maleren vandt for andet år i træk den prestigefyldte pris som Årets Maler.
Det?Maleren vandt for andet år i træk den prestigefyldte pris som Årets Maler.
Foto: John Ehbrecht
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal maler genvandt fornem titel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal maler genvandt fornem titel
Køge Onsdag - 16. april 2019 kl. 08:11
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For andet år i træk er prisen som Årets Maler gået til det lokale firma Det'Maleren. Det er en prestigefyldt og attraktiv pris at modtage.

Ud af i alt 5.000 håndværkere er 238 nomineret i en af de 27 kategorier - og det er her, at Det'Maleren har vundet sin kategori, Malerfirmaer med 0-4 ansatte. At gøre det to år i træk er lidt af en bedrift.

- Det er helt uvirkeligt at vinde to år i træk. Det er mere end dobbelt så stort at vinde igen i år. Jeg forstår det ganske enkelt ikke, og det gør andre heller ikke. Der er en del fra branchen, der spontant har sagt: »Vandt I ikke også sidste år? Hvordan gør I det?«. Jo, vi vandt sidste år, og vi gør, som vi plejer: Vi leverer altid høj kvalitet i vores håndværk, overholder alle aftaler og tager os tid til at yde god rådgivning og sublim service, siger Mette Rostén, indehaver af Det'Maleren.

Der er ikke mange, som har vundet to år i træk. Det blev der også gjort en lille, sjov sag ud af, da Mette Rostén skulle have overrakt sin Årets Håndværker-statuette:

- Nu skal vi se en gammel kending - ikke en gammel kælling - her på scenen var de kække, men hjertelige, ord, som startede præsentationen af Mette Rostén og det overtal af kvinder, der er ansat i firmaet.

- Jeg håbede men turde ikke tro på at vi ville vinde igen. Så for ikke at udfordre skæbnen havde jeg ikke forberedt en takketale. Fra jeg rejste mig fra min stol til jeg stod på scenen med mikrofon, blomster og statuette i hånden, havde jeg cirka 30 sekunder til at samle mine tanker. Jeg fik vist takket alle - også vores mange loyale kunder, som jo er en stor og medvirkende årsag til, at vi overhovedet kan vinde sådan en pris, fortæller Mette Rostén.

Prisen baserer sig på kundernes egne anmeldelser og vurdering fra en fagjury og gives for god performance, fint kvalitetshåndværk og sublim service.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk