25. juni 2021
En kop velbrygget mokka ? så bli?r det ikke meget bedre. Elsker du din kaffe, så er et kaffekursus lige sagen - for eksempel sammen med Køge Kafferisteri.
En kop velbrygget mokka ? så bli?r det ikke meget bedre. Elsker du din kaffe, så er et kaffekursus lige sagen - for eksempel sammen med Køge Kafferisteri.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Laver du den bedste kaffe?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Laver du den bedste kaffe?
Køge Onsdag - 20. juni 2019 kl. 09:45

Kom på kursus og lær kunsten at lave den bedste kop kaffe. Få masser af tips, tricks og smagsprøver, når kaffeeksperter fra Køge Kafferisteri tryller med de brune bønner. Det sker lørdag den 22. juni kl. 13-16.

Colombia eller Cuba. Ecuador eller Etiopien.

På kaffekurset vil du lære mere om kaffens oprindelse og blive fortrolig med de mange forskellige kaffesorter. Hvilke kaffesorter er mest velegnede som afslutning på en god middag, hvilke vælger du til det store fødselsdagskagebord?

Kunsten at fremtrylle en kop velbrygget mokka handler i høj grad også om den rigtige bryggemetode. På kurset vil du få lejlighed til at afprøve forskellige bryggemetoder, og du vil også kunne smage på kaffen undervejs og opleve, hvordan bønner og bryggemetoder kan skabe store nuancer og forskelle i smagsoplevelsen.

Som prikken over i'et kan du nyde kaffen i sit rette element - sammen med lidt søde sager.

Efter kurset vender du hjem med masser af ny viden og inspiration, ligesom du også får en goodiebag med gode sager.

Vil du også lære at lave »kool kaffe«? Det foregår lørdag den 22. juni klokken 13 til 16 i byrummet Opdagelsen, Søndre Molevej 9.

For at deltage og sikre dig en plads på kurset skal du købe en billet på billetto.dk/e/338964. Der er plads til 24 deltagere på kurset, så det er bare om at tilmelde sig i en fart.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk