25. marts 2019
En selfie sammen med murerfolkene kan være mange penge værd. Foto: Henrik Førby jensen
gallery icon

Se billedserie

En selfie sammen med murerfolkene kan være mange penge værd. Foto: Henrik Førby jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lav selfie og vind murerarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lav selfie og vind murerarbejde
Køge Onsdag - 14. september 2018 kl. 08:22
Af AF HENRIK FØRBY JENSEN
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Er du interesseret i at vinde murerarbejde til en værdi af 15.000 kroner og er du i Køges midtby lørdag den 22. september, kan du med fordel holde øje med murersvende fra firmaet Jimmy Jacobsen ApS: - Vores folk vil være meget synlige i gadebilledet. Lav en selfie sammen med en af svendene, læg billedet på vores Facebook, tag dig selv og give et »like« til siden - så deltager du i vores konkurrence om murerarbejde for 15.000 kroner, forklarer murermester Jimmy Jacobsen.

Han grundlagde virksomheden som énmandsfirma i 2003 - og siden er det gået rigtig godt. For tre år siden havde firmaet fem ansatte - i dag hele 20 mand, som udover traditionelt murerarbejde med etablering af køkken bad, udbygninger og renoveringer også laver totalentrepriser.

- Vi er klar til at udføre større og mere komplekse opgaver end tidligere. Vi har rigtig mange private kunder. Dem er vi glade for og vil rigtige gerne have endnu flere - gerne kombineret med flere erhvervskunder og flere boligforeninger, fortæller Jimmy Jacobsen

Udover »hovedkonkurrencen« laver murermesteren også en quiz med et gavekort på 5000 kroner til Stark i Køge til vinderen. Her handler det om at svare rigtigt på tre spørgsmål om Murerfirmaet.

- Vi udtrækker vinderen på Torvet klokken 12.30. Spørgsmålene skulle vist ikke være alt for svære - man kan finde svarene på vores hjemmeside murer-jimmy.dk, griner murermesteren.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk