17. februar 2020
Hvad ønsker man af tiltag i kommunens landsbyer?, spørger Landsbyforum Køge nu i et nyt spørgeskema. Foto: Anders Fallesen
Hvad ønsker man af tiltag i kommunens landsbyer?, spørger Landsbyforum Køge nu i et nyt spørgeskema. Foto: Anders Fallesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Landsbyforum spørger borgere og bylaug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landsbyforum spørger borgere og bylaug
Køge Onsdag - 17. februar 2019 kl. 14:17
Af anders Fallesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Styregruppen i Landsbyforum Køge udsender nu et spørgeskema til borgere, bylaug og foreninger i landdistrikterne i Køge Kommune.

Det oplyser man i en pressemeddelelse.

- Intentionen med spørgeskemaet er et ønske om feedback på, hvad borgerne i landdistrikterne ønsker af tiltag, der kan forbedre forholdene i landdistrikterne. Styregruppen vil gerne vide, hvordan vi sammen kan udvikle landdistrikterne, landsbyerne og landområderne, til gavn for alle. Det gør vi ved at spørge borgerne til råds. Styregruppen består af borgere, politikere, og i ny og næ forvaltningsfolk, lyder det i pressemeddelelsen.

Spørgeskemaet sætter fokus på flere forhold i sin tekst. Styregruppen vil blandt andet gerne vide, om der eksisterer et bylaug i din landsby, om der er aktuelle temaer eller problemer, man ønsker, at Landsbyforum Køge og byrådet kan tage op til debat. Det kan være trafikforhold, fibernet, skolevej, gadekær, lokalplan, tilflytningsforhold, det lokale fællesskab, med mere.

- Derudover spørger vi, om borgerne har nogle emner eller temaer, som vi i styregruppen kan tage op til behandling, på vores to årlige dialogmøder. Det kan være bæredygtige initiativer i landsbyen, fælles indkøbsforening eller kørselsordning, manglende fælles mødested, lokalplansproblemer etc. Vi spørger afslutningsvist om borgernes holdninger til fællesskab, bæredygtighed, det kommunale demokrati, forskønnelse af landsbyen, tiltrækning af tilflyttere med mere, oplyser man i pressemeddelelsen.

Nærværende spørgeskema bliver slået op på Facebook, samt sendt til de mailadresser, som styregruppen ligger inde med om bylaug og foreninger i Køge Kommune. Det kan derudover downloades på Landsbyforum Køges hjemmeside.

Man kan sende desuden sende en besvarelse til leif@smilemail.dk (Leif i Gørslev), espekaer@privat.dk (Jesper i Ll. Salby), eller kennbirger@mail.dk (Kenn i Lidemark), senest den 17.3.2019.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk