15. oktober 2019
Det næste kreative værksted har fokus på vævningens ældgamle kunst.                     Foto: Martin Håkan / CoverGanda.dk
Det næste kreative værksted har fokus på vævningens ældgamle kunst. Foto: Martin Håkan / CoverGanda.dk
Foto: Martin Håkan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lær at væve til væggen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lær at væve til væggen
Køge Onsdag - 21. april 2019 kl. 08:13
Af torben thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

At kunne væve et billede er en oldgammel og sjov kunst, også for børn. Kom til børneworkshop hos Køge Billedskole lørdag den 27. april og lær at væve til væggen.

Vævningens kunst er et af de ældste håndværk i historien - helt tilbage til 2000 år f. Kr. Derfor er det så meget sjovere, når alle Køges kreative unger skal prøve at gøre vores forgængere kunsten efter. Selvfølgelig i en opdateret udgave anno 2019. Det er næste kreative børneworkshop hos Køge Billedskole.

- Vi bruger en ramme til at væve med. Børnene vil lære de forskellige væveteknikker, og jeg vil give gode ideer til, hvilke mønstre der fungerer godt, og hvordan du finder frem til flotte farve- og materialesammensætninger, fortæller billedkunstner Ulrikka Mokdad.

et gerne medbringe gamle lagener, duge, skjorter, garn eller lignende. Materialer, du har i overskud eller ikke længere har brug for. Husk også en god saks.

- Når du væver med forskellige materialer - stofstrimler eller garn - vil den forskellige tekstur og tykkelse skabe en spændende overflade. Variationen i materialerne gør virkelig meget for et billede, tilføjer Ulrikka Mokdad, der vil stå klar med hjælp, sparring og inspiration til workshoppen.

Workshoppen 'Vævekunst til væggen' er en kreativ aktivitet, der er velegnet til alle aldre. Børn under otte år skal dog ledsages af en voksen. Det foregår i Gule Hal, Strandpromenaden 1 i Køge lørdag den 27. april klokken 13 til 17.

Det er som altid gratis at deltage i de kreative workshops hos Køge Billedskole og kræver ingen forudgående tilmelding.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk