21. februar 2020
Børn og deres voksne inviteres ombord på skibet, hvor man kan opleve skibets maritime udstilling, se film og deltage i animationsworkshops. Foto: Axel Søgaard
gallery icon

Se billedserie

Børn og deres voksne inviteres ombord på skibet, hvor man kan opleve skibets maritime udstilling, se film og deltage i animationsworkshops. Foto: Axel Søgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunstskib lægger til kaj i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunstskib lægger til kaj i Køge
Køge Onsdag - 16. september 2019 kl. 14:29
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ohøj! Hvad er dit skib lastet med? Danmarks kunstskib for børn, M/S Bibiana, er lastet med en forunderlig udstilling om livet på det dybeste hav. I anledning af Billedstrøm festivalen ankommer skibet til Køge Havn tirsdag den 24. september og ligger i havnen til og med søndag den 29. september. Børn og deres voksne inviteres ombord på skibet, hvor man kan opleve skibets maritime udstilling, se film og deltage i animationsworkshops.

Tentakler, finner og blæksprutters meterlange fangarme snor sig fra skibets loft. Udstillingen i skibets lastrum tager afsæt i den internationalt anerkendte illustrators, Veronika Klimová, billedbog Dybhavseventyr, der inviterer børn og voksne på opdagelse i det mørke mystiske hav med UV-lygter. Udstillingen viser historien om lygtefisken og søslangen, der danner et helt særligt venskab på bunden af det dybeste hav. Kunstskibet er åbent for børn og deres voksne alle dage mellem klokken 14 og 18. Fri entré. En rækken indskolingsklasser fra Køge Kommune besøger skibet i hverdagene mellem klokken 11 og 14.

Kunstskibet M/S Bibiana er skabt af non-profitforeningen »BIBIANA Danmark« og støttet af Nordea-fonden. Det er Danmarks første kunstskib for børn og blev søsat i sommeren 2015. M/S Bibiana er i øjeblikket på sit tredje togt og har allerede besøgt 39 danske havnebyer - altid med det samme formål: at sprede kunsten ud i Danmark, især til alle børnene.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk