16. december 2018
Jan Kaspersen, Peter Vuust og Kristian Fogh har bevæget sig rundt i pop- og rockmiljøet i mange år.
Jan Kaspersen, Peter Vuust og Kristian Fogh har bevæget sig rundt i pop- og rockmiljøet i mange år.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Koncert med musik af James Taylor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koncert med musik af James Taylor
Køge Onsdag - 16. marts 2018 kl. 18:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kulturforeningen i Skovbo, KIS, blænder fredag den 6. april op for en spændende og stemningsfuld koncert med tre gode danske musikere, som vil præsentere den amerikanske sing-and-song-writer James Taylor.

James Taylor er en stor amerikansk sing-and song-writer. Han fik sit gennembrud i 1970 og er stadig meget koncertaktiv ikke mindst med sit »one-man-band«, som har en stor fanskare i USA.

På verdens-scenen har særligt et par numre som »Shower the People« og »Fire and Rain« vist sin styrke som meget poetiske og melodiske, visende hans evne til at beskrive folks følelser. Hans fortolkning af Carole Kings »You´ve got a friend« har placeret ham blandt store sangere i USA.

En fælles kærlighed til James Taylors musik har ført de tre danske musikere sammen i ønsket om at dykke ned i hans store sangkatalog og formidle det til det danske publikum. Det er tre musikere, som har bevæget sig rundt i pop- og jazz-miljøet i flere år.

Musikerne er ingen ringere end Jan Kaspersen på vokal, guitar. Han har i en lille menneskealder været Jette Torps kapelmester, men han har også turneret med Alberte Winding, Bruce Guthro, Marting Brygman, Lis Sørensen og Mek Pek Partyband. Han har indspillet tre soloplader.

Peter Vuust har udgivet seks soloplader med sin egen trio og blandt andre Veronica Mortensen. Peter Vuust er i sit daglige virke en estimeret hjerneforsker med en nylig bogudgivelse bag sig (»Musik på hjernen«). Han har spillet og turneret med Steffen Brandt, Poul Dissing, Sinne Eeg, Søs Fenger, Mads Langer og Bobo Moreno.

Trioens pianist er Kristian Fogh, som spiller med i Lars Lilholt Band og med Mike Andersen. Han har desuden spillet og turneret med Bruce Guthro, Lars H.U.G, Peter Belli, Peter A.G., Poul Krebs og Michael Falch

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk