21. august 2019
I løbet af de to dage vil der traditionen tro blive uddelt forskellige priser, blandt andet »Årets hold«, »Gør en forskel« og »Møbelmandens pokal« - samt den nye pris: »Hjælpetrænerprisen«.
gallery icon

Se billedserie

I løbet af de to dage vil der traditionen tro blive uddelt forskellige priser, blandt andet »Årets hold«, »Gør en forskel« og »Møbelmandens pokal« - samt den nye pris: »Hjælpetrænerprisen«.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom til forårsopvisning med 900 gymnaster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom til forårsopvisning med 900 gymnaster
Opdateret 13. marts 2019 kl. 08:57
Køge Onsdag - 12. marts 2019 kl. 12:16
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Foråret er kommet til Gymnastikforeningen Køge Bugt - så kom med og fejr det sammen med mere end 900 gymnaster fordelt på 30 af foreningens hold, som den 16. og 17. marts vil vise, hvad de har arbejdet med i løbet af vinteren, skriver gymnastikforeningen i sin invitation.

Opvisningen foregår som altid i Ravnsborghallen og der vil være gymnaster helt fra et års alderen og op til 86 år, på alle niveauer helt fra de store breddehold til konkurrence- og opvisningsholdene, som allerede har været ude og vise foreningen frem ved diverse konkurrencer og opvisninger.

I løbet af de to dage vil der traditionen tro blive uddelt forskellige priser, blandt andet »Årets hold«, »Gør en forskel« og »Møbelmandens pokal« - en pokal, der blev stiftet af den daværende Møbelmanden til foreningens 10 års jubilæum i 1980. Pokalen uddeles til en person, der ved sit virke i særlig grad har bidraget til at fremme foreningens formål og omdømme. Endnu en pris blev tilføjet sidste år - »Hjælpetrænerprisen«. Gymnastikforeningen har 29 hjælpetrænere som er unge piger og drenge i alderen 13-15, som hjælper til på mange af foreningens børnehold. Hjælpetrænerne er unge aspiranter til instruktørtjansen og de er guld værd for foreningen. Uden alle de frivillige instruktører ville foreningen ikke kunne eksistere.

Traditionen tro vil der søndag være opvisning af Gymnastikefterskolen Stevns elevhold. I år er der mere en 20 af foreningens gymnaster på efterskoleophold på Stevns.

- Vi glæder os til at se deres altid flotte opvisningsprogram. Og ikke mindst glæder vi os til at få dem »hjem« igen som gymnaster på et af de mange hold og/eller som instruktører, skriver gymnastikforeningen.

Lørdag starter opvisningen klokken 13 og søndag klokken 12.30 - dørene åbnes begge dage en time før opvisningsstart. Begge dage slutter opvisningen cirka klokken 17.00. Der vil være mulighed for at købe billet, der dækker begge dage.

- Lørdag aften afholder vi hyggeligt samvær og fest for alle medlemmer og deres familie til rimelig pris. Der bliver underholdning for både store som små. For flere af holdene er dette den store afslutning på sæsonen, mens andre fortsætter til sommeropvisningen den 15. juni. Nogle af de hold der afslutter, åbner op for tilmelding til sommergymnastik, så denne opvisning kan også give en idé om, hvilket hold, man evt. kunne tænke sig at prøve i sommersæsonen. Hele sommergymnastikprogrammet ligger klar på hjemmesiden, oplyser Køge Bugt Gymnastikforening.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk