24. september 2020
Linné og Martin Sommer (th) sammen med professionelle pin up piger fra pinup.dk.                                                      Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Linné og Martin Sommer (th) sammen med professionelle pin up piger fra pinup.dk. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom indenfor i Danmarks vildeste diner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom indenfor i Danmarks vildeste diner
Køge Onsdag - 28. marts 2018 kl. 17:52
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Professionelle pin up piger med knaldrød læbestift, strutskørt og sylespidse stilletter kaster flirtende blikke til fotografen, en knaldgul skolebus, en bygning indhyllet i lyserødt tyl og en dueblå Buick er de første indtryk, der møder mit blik ved tirsdagens reception for Køges nye diner og trækplaster på Køge Marina, STACY's.

Onsdag er der officiel åbning, hvor alle gæster får mulighed for at sætte tænderne i en saftig burger, men ved denne tirsdags reception byder indehaverne Linné og Martin Sommer på alskens dessertlækkerier: De hundredvis af gæster kan frit forsyne sig med et bredt udvalg af cheesecakes, is, chokolader, drinks, øl, jordbær og bobler til tonerne af den skaldede kok og hans band, der lægger det helt rigtige lydtæppe med klassisk rockabilly.

En glad, men også lidt nervøs Linné Sommer stråler som en sol på en skyfri sommerdag - et lang og slidsomt forløb med at få tilladelse fra myndighederne, debat med naboer og måneder med hårdt arbejde blev afsluttet blot et par timer før dagens gæster ankom. Og som altid er hun forberedt til mindste detalje. STACY's personale har allerede bespist de første 500 gæster - nogle har vundet i Facebook konkurrencer, andre har været særligt inviterede. Gæsterne har været »tvangsindlagt« til at udfylde et spørgeskema og til at komme med forslag til forbedringer. Altsammen for at sikre, at dineren og personalet er helt klar til den store dag. Undervejs er et kassesystem blevet udskiftet, ligesom buffeten er flyttet og nye hylder til isglas. Tandstikker er tilføjet på bordene efter gæsternes ønske.

- Vi har lyttet og vi har øvet os. Nu er vi ved at være i mål. Det er helt vildt - men jeg er også bange. Med Restaurant Arken ved jeg, at vi har fuldstændig styr på det og kan vores ting - men hvad vil folk sige til STACY's?, siger Linné Sommer.

Nervøsiteten er dog langt mindre end selvtilliden. Linné Sommers ambitioner og visioner rækker længere end ordinær drift af en tilfældig grillbar. STACY's skal være et selvstændigt trækplaster, som kan trække tusindvis af gæster og masser af liv til Køge Marina.

- Det skál være Danmarks vildeste diner. Det skal det bare - og jeg er ikke færdig endnu, siger hun med et skælmsk glimt i øjnene.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk