26. november 2020
Lasse Ebbeskov Jensen og Betricia Digsmed-Wrem blev hædret hver med et legat på 10.000 kroner. Det skete ved Køge Kultur Fonds årlige arrangement på Hotel Hvide Hus, hvor Fondens formand, Svend Aage Nielsen, overrakte legaterne.
gallery icon

Se billedserie

Lasse Ebbeskov Jensen og Betricia Digsmed-Wrem blev hædret hver med et legat på 10.000 kroner. Det skete ved Køge Kultur Fonds årlige arrangement på Hotel Hvide Hus, hvor Fondens formand, Svend Aage Nielsen, overrakte legaterne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge-musiktalenter hædret med legat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge-musiktalenter hædret med legat
I lørdags blev 2 musikalske Køge-talenter 10.000 kr. og et stort skulderklap rigere, da kulturfondens formand, fhv. Rambøll-direktør Svend Aage Nielsen, udpegede dem som kulturfondens legatmodtagere for 2010 på Hotel Hvide Hus i Køge.
Køge Onsdag - 15. november 2010 kl. 13:50
Legatmodtagerne blev Lasse Ebbeskov Jensen og Betricia Digsmed-Wrem - begge elever på Musikalsk Grundkursus i Køge. Lasse er 19 år, student fra Køge Gymnasium, og spiller rytmisk klaver. Han elsker boogie-woogie og bluesklaver, og efter legatmodtagelsen gav han nogle forrygende smagsprøver på begge dele - godt understøttet af sine venner med bas og trommer.

Betricia Digsmed-Wrem er 20 år, går på Køge Gymnasium, og uddanner sig i rytmisk sang. Hun også gav et par prøver på sin kunnen i 2 selvkomponerede rocknumre - godt bakket op af sine band-venner med sang, guitar, bas keyboard og trommer.

Tolokale musikalske talenter, som publikum med stor applaus bakkede op om, og som man med sikkerhed kommer til at høre mere til på deres videre færd i deres musikalske verden.

Legatuddelingen var "pakket ind" i en musikalsk ramme i form af en Elton John Show Koncert - "A live tribute to Elton John" - et flot "flash back" på Elton Johns produktion over 4 årtier - leveret af bandet Elton-Jam. Bandets frontfigur, Kewin Kirkeby, fortolkede sammen med bandet på fortræffelig måde en mængde af Elton Johns sange og melodier. Kewin Kirkeby trakterede i øvrigt "The Red Piano" på et helt suverænt og dynamisk niveau. Med sig i det veloplagte og velspillende band havde han Jørgen Jensen på trommer, Tonny Kragh på guitar og Carsten Andersen på bas.

300 publikummer nød den flot opsatte showkoncert i de smukke rammer på Hotel Hvide Hus i Køge - dæmpet belysning, candle-light-stemning med de hvide duge med blomster og levende lys. Efter koncerten serverede hotellets nye veltrimmede "besætning" en lækker "Elton-John-menu" i hotellets restaurant for de koncertgæster, der havde lyst til et måltid mad.
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk