24. september 2021
Viceborgmester Dora Olsen overrakte Iværksætterprisen til Nils Gisli, Køge TV, mens den anden nominerede, Heidi Larsen, eq10, fik blomster og en vinkurv.
Viceborgmester Dora Olsen overrakte Iværksætterprisen til Nils Gisli, Køge TV, mens den anden nominerede, Heidi Larsen, eq10, fik blomster og en vinkurv.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge TV fik årets Iværksætterpris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge TV fik årets Iværksætterpris
Der var to nominerede kandidater til Årets Iværksætterpris - regnskabsvirksomheden eq 10 og Køge TV.
Køge Onsdag - 29. oktober 2010 kl. 09:31
Prisen blev traditionen tro uddelt ved en sammenkomst i Nordeas lokaler på Køge Torv torsdag aften. Det er Køge Bugt erhvervscenter, der uddeler prisen, men vurderingen af, hvem, der skal have prisen, sker i samarbejde med Køge Jobs & Society Forening, der står for iværksættervejledningen i Køge og dermed også har eksperticen til at vurdere, hvem der er egnet.

Iværksætterprisen er på 10.000 kroner, og den må ikke, som formanden for Køge Bugt Erhvervscenter, Knud Dueled, understregede, indgå i driften, men er alene beregnet til at forsøde tilværelsen for modtagere.

Formanden for Køge Jobs & Society Forening, Niels Buchholst, der offentliggjorde, hvilke kandidater, der var nomineret, understregede i sin tale det betydningsfulde i, at lokalsamfundet har en stor underskov af små virksomheder. Det er med til at sikre dynamikken, der også er en forudsætning for vækst.

Prisen blev overrakt af viceborgmester Dora Olsen, der understregede, at iværksætteriet også betyder nye arbejdspladser og nye produkter og frem for alt også en fornyelse i erhvervslivet.

- Det er også en hyldest til dem, der har mod på at prøve livet som selvstændig, sagde Dora Olsen.

-ae
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk