21. oktober 2019
Køge Museum er beliggende på Nørregade 4, der gennem tiden både har været anvendt som købmandsgård, fattiggård samt garnisionshus for Bosniak Eskadronen, og nu altså i dag er museum.
Køge Museum er beliggende på Nørregade 4, der gennem tiden både har været anvendt som købmandsgård, fattiggård samt garnisionshus for Bosniak Eskadronen, og nu altså i dag er museum.
Foto: Nicolai Perjesi
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge Museum sænker prisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge Museum sænker prisen
Køge Onsdag - 11. juli 2019 kl. 09:48
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Har du nogensinde besøgt Køge Museum? Hvis ikke, så er det muligvis nu du skal slå til. I anledning af at Nørregade 4 har 400 år på bagen, giver Køge Museum rabat på alle entrébilletter med iPad-guide til voksne til og med 3. august. Prisen bliver således sat ned fra de hidtidige 90 kroner til de nuværende 50 kroner - men kun i en begrænset periode.

- Det er ikke hver dag, at man fejrer en 400-års fødselsdag - det skal selvfølgelig fejres med et godt tilbud, fortæller event manager på Køge Museum, Kristoffer Jensen, der fortsætter:

- Vi håber, at tilbuddet kan være med til at få folks øjne op for Køge Museum og de mange spændende historier, der ligger gemt inde i den gamle bygning.

Mange flere tiltag Fødselsdagstilbuddet er blot ét blandt flere tiltag, som Køge Museum har sat i værk i forbindelse med bygningens flotte jubilæum. Således blev dette også fejret på behørig vis til årets Kyndelmisse i februar ligesom, at det også skal fejres i tre dage fra 1. til 3. august. Her vil man som gæst kunne opleve historiske byvandringer med fokus på Køge by i 1600-tallet, høre foredrag med museets arkæologer, tage med på en tur gennem datidens hekseprocesser, smage hvordan kage smagte i 1600-, 1700-, 1800- og 1900-tallet, lade sig underholde af den børnevenlige heks Poxi, høre musik i gårdhaven og meget mere.

Hele programmet til årets fødselsdagsfest kan findes på www.koegemuseum.dk eller på Køge Museums Facebookside.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk