26. juli 2021
Camilla og Morten Bonavent foran den store »Alice i Eventyrland«-labyrint.
gallery icon

Se billedserie

Camilla og Morten Bonavent foran den store »Alice i Eventyrland«-labyrint.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge Eventyrland klar med åbningsdato

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge Eventyrland klar med åbningsdato
Opdateret 17. december 2019 kl. 13:18
Køge Onsdag - 17. december 2019 kl. 13:16

- Køge Eventyrland har et så specielt koncept at det ikke kan sammenlignes med andre parker. Vi forsøger at bevæge os i grænselandet mellem oplevelser og attraktioner med en snert af konkurrencer, hvor vi kan slippe afsted med det, siger Morten Bonavent.

Han og hans kone Camilla planlægger at åbne forlystelsesparken Køge Eventyrpark den 23. maj 2020.

Blandt forlystelserne som Køge Eventyrland vil tilbyde kan især fremhæves en helt speciel slags forlystelse, oplyser ægteparret i en pressemeddelelse: En barfodssti, hvor man kan få afprøvet sine fødders evner og føle med tæerne. Ideen er en videreudvikling af en barfodspark, hvor der endnu ikke findes nogen på sjælland. En barfodssti er mere intensiv og mindre tidskrævende.

Forlystelsen starter med at man smider sko og strømper, og træder op på over 40 forskellige slags underlag. Stien indeholder blandt andet kogler, flis og hærdede koboltblå glasskår og afsluttes med mudder og til sidst et fodbad, hvorefter man kan bevæge sig ind i sansehaven og opleve en indre ro.

Danmarks største labyrint i temaet »Alice i Eventyrland« er allerede bygget. I løbet af foråret indsættes aktiviterne i labyrinten som et spejlkabinet, et slot, figurer og selvfølgelig et the-selskab med Den Gale Hattemager.

Desuden vil parken byde på en 20 baners H.C. Andersen Eventyr-minigolf

- Den er god nok - der er to ekstra putte-baner med fem huller, som kan bruges til en én-mod-én golf, skriver ægteparret.

De andre 18 baner er udformet som et af H.C. Andersens kendte eventyr. For eksempel er Danmarks længste minigolfbane med 40 forhindringer og en ært iblandt. Banerne er specielt designede med helt unikke udfordringer og forhindringer. Som et ekstra kuriosum ligner golfbanerne tilsammen en smuk svane oppefra, helt i H.C. Andersens ånd, oplyser ægteparret.

Lørdag den 23. Maj 2020 klokken 10.00 åbner Køge Eventyrland for offentligheden. Det bliver med ekstra stort program, gratis mad og drikke, og køber man billet online vil der være garanteret plads på selve åbningsdagen.

Er man til helt specielle oplevelser, kan man bestille billet til forpremieren med rød-løber arrangement Kristi Himmelfartsdag, hvor der også vil være mad/drikke, underholdning, after-party på scenen med bands og DJ udendørs. Denne dag vil også have specielle indbudte gæster som kendisser, youtubere, instagrammere og pressen. Det er den 21. Maj 2020 klokken 12.30 til 22.00.

En begrænset mængde billetter til forpremieren kan købes online på www.eventyrland.dk og ellers kan man være heldig at vinde billetter i konkurrencer helt frem til åbningen. På Køge Eventyrlands facebook kan man ugentligt vinde billetter til forpremieren. Senere vil diverse ratiostationer og aviser også have konkurrencer, oplyser Camilla og Morten Bonavent.

Se flere forlystelser på www.eventyrland.dk hvor du også kan følge med i byggeprocessen af Køge Eventyrland.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk